/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till drista sig

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet drista sig?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Den som vågade drista sig till en sådan antydan eller till kritik mot för höga byggkostnader i samband med nya gymnasieskolan tystades.
  2. - Det ska till grova bevis gentemot Blatter för att han ska vara hotad i sin roll som president, var så långt han kunde drista sig att säga, när GP nådde honom på telefon i Italien.
  3. - Skall man drista sig att formulera budskap är avsikten med Fittstim att stärka tjejers självkänsla och självrespekt, spår bibliotekarie Gerdin.
  4. Man kan drista sig till hypotesen att de som hetast önskar vässa inflytandet på utrikespolitik och säkerhetspolitik också är de som känner stort engagemang och hyser en fast tro på EU som fredsfaktor.
  5. Om revisorerna / kollegerna trots dessa försiktighetsåtgärder skulle drista sig till att framföra kritik, vem får då information om bristerna?
  6. Det som kommunen hävdat vara sekretessbelagt var bland annat rader av årsredovisningar från Renova, glättiga broschyrer om hur företaget jobbar och andra reklamartiklar som företaget aldrig skulle drista sig till att sekretessbelägga.
  7. Advokatfamiljen och restaurangchefen kan drista sig till att skvallra om sina låtsasanställdas nationalkynnen och arbetsförmågor.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2