/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är jolm en synonym till lank?

Hur används ordet ekoeffekt?

  1. Om det verkligen var så eller om det handlar om någon ekoeffekt är oklart.
  2. Livsmedelsjätten fälls nu för en serie reklamfilmer från 2015 – 2016 om en så kallad ” ekoeffekt ”.
  3. Förledet eko kommer av att byggnadstypen med kupolformat innertak kan ge en viss ekoeffekt mitt i " rummet".
  4. Liknande effekt erhålles i ett modernt keyboard om man med modulationshjulet ställer in hög frekvensmodulation, och kombinerar detta med delay (ekoeffekt).
  5. Den märkliga sångeffekten som förekommer inför varje refräng, åstadkoms med en ekoeffekt genom en harmonizer där en och samma ton sänktes en halvton åt gången.
  6. Domstolen förbjuder Coop att använda filmerna ” Ekoeffekten ”, ” The Organic Effect ” och ” Amelia testar ekoeffekten ”, samt liknande framställningar, i sin marknadsföring av livsmedel.
  7. Coop förbjuds att använda sig av sina reklamfilmer om den så kallade ” ekoeffekten ”.
  8. Eftersom ekotiderna är förinställda är det U2:s trummis Larry Mullen som får anpassa sig till tempot från ekoeffekten.
  9. Ekot beror på att tornet har en konkav reservoarbotten som ger utrymmet under själva reservoaren ett konvext tak och detta skapar den exceptionella ekoeffekten.
  10. Bland annat experimenterade han med loopar på kassetter och ekoeffekter.
  11. Mest anmärkningsvärt i The Edges gitarrspel är användandet av elektroniska ekoeffekter ; delay och reverb.
  12. Rörelsen var viktig för utveckling av polyfonisk körteknik med bland annat ekoeffekter och mäktig klang.
  13. " Ljudkrukorna " som finns inuti kyrkan sattes in för att fungera som ljudkrukor men även för att förhindra ekoeffekter.
  14. I bland var det bra lyssningsförhållanden och eleverna kunde tydligt höra den röst som pratade, men vissa gånger försvårades lyssnadet av ett starkt bakgrundsbrus och olika ekoeffekter.
  15. Låten är ett typiskt arrangemang för The Shadows med ekoeffekter på gitarrerna och ett stråkarrangemang, och till stilen ganska lik deras tidigare hitlåt " Wonderful Land".
  16. Han är känd som en av de mest inflytelserika personerna inom utvecklingen av elektriska musikinstrument och inspelningstekniker och var en pionjär inom utvecklingen av den solida elgitarren, multitrackinspelningen samt olika reverb och ekoeffekter.
  17. Detta resulterade i att bandet inte hade någon trummis vilket fick dem att experimentera med en rytmmaskin från en elorgel som de med hjälp av ekoeffekter och filter skapade alla trumrytmer med på albumet.
  18. Paul var även pionjär gällande ekoeffekter och andra elektroniska metoder för att manipulera gitarrens ljud, Paul har patent på många olika inspelningsmetoder och instrument som används vid inspelning och i manipulering av ljud, speciellt gitarrens ljud.
  19. Perrys intresse för konkurrenternas alster, hans egen musikaliska begåvning, hans experimenterande vid mixerbordet och hans inspelningar av olika slags ljud ledde fram till att han utvecklade vanliga instrumentala reggaespår till helt nya musikkonstruktioner där olika instrument (där en röst behandlades som ett instrument bland andra) lyftes fram i faser med unika ekoeffekter för varje instrument.
  20. Ångorgeln kan inställas att arbeta med ånga av högst varierande tryck (2-10 atmosfärer = 0,2-1,0 MPa), den spelande tvingas bära hörselskydd och bäst avnjutes den mycket starka, dock till följd av ångans fuktighet tyvärr ofta ganska orent klingande musiken på ett avstånd om 50 -300 meter varvid naturrummets ekoeffekter och annat i mycket hög grad bidrar till musikupplevelsen.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Hur böjs ekoeffekt?

substantiv
singular plural
obestämd form bestämd form obestämd form bestämd form
nominativ en ekoeffekt ekoeffekten ekoeffekter ekoeffekterna
genitiv en ekoeffekts ekoeffektens ekoeffekters ekoeffekternas
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.

Dagens namnsdag 2022-07-05

 • Laila
  Samiskt namn som sannolikt är en variant av namnet Aila. Eventuellt även ett arabiskt namn som betyder nattlig eller mörk.
 • Ritva
  Finskt namn som betyder spö eller vilja.
 • Besläktade namn: Aila, Aili

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2