/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till erinra sig

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet erinra sig?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Hon menar att mäns och kvinnors olika behov och intressen omöjligen ryms inom ett parförhållande utan måste få utlopp i kontakten med båda könen: Mer än en gång behöver kvinnor erinra sig att det är en man de gift sig med och inte en väninna.
  2. - Som den minnesgode kan erinra sig drev gatunämnden frågan om att samla busshållplatserna vid Lindome centrum för ett antal år sedan.
  3. - Sedan fortsatte vi ösa på framåt, blev lite lätt övermodiga och lät Järfälla kontra sönder oss, sa Hellgård som inte kan erinra sig att han varit med om att förlora tre raka sedan han kom till Pixbo för fem år sedan.
  4. Han kan dock erinra sig hur han omedelbart efter mordet snabbt bestämde sig för att göra sig av med kroppen och hur han då kom att tänka på en såg som länge legat i hans garderob.
  5. Då är det inte ointressant att erinra sig att Muren har fallit, nätverkssamhället erövrar kontinenterna och att jorden rör sig i nya banor.
  6. Den berörda energirådgivaren, som nu slutat hos kommunen, kan inte erinra sig vad som sades vid mötet med Ekmans, men uppger att han brukar beskriva vilka nackdelar som värmepumpar kan föra med sig, bland annat vad gäller ljud.
  7. Det går att erinra sig fler skäl till att man var angelägen om avtal utan strid.
  8. Det kan tyckas märkligt att Danielsson inte tidigare lyckats erinra sig detta, vare sig inför katastrofkommissionen eller riksdagens konstitutionsutskott.
  9. Är det någon som kan erinra sig den tid när tävlingsledarna fick för hand fick lägga hundratals brickor och sedan likaledes för hand räkna ut tävlingarna?
  10. Alla som har deltagit i videokonferenser kan säkert erinra sig tillfällen då tekniskt krångel gjort att möten slutat i fiasko.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2