Synonymer till förebyggande åtgärder

/34854081/HBSynonymerPanorama
/34854081/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till förebyggande åtgärder

Ur Synonymordboken
/34854081/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet förebyggande åtgärder?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Det prestationsrelaterade ersättningssystemet "skapade incitament till en maximering av antalet åtgärder per tidsenhet" medan orsaksinriktad behandling och förebyggande åtgärder kom i bakgrunden.
  2. - Jag är på en konferens om kvinnor och demokrati i Litauen, som bland annat ska handla om förebyggande åtgärder mot människohandel.
  3. Bastandvården bör också förstärkas, vilket bland annat innebär att grundbeloppet höjs för undersöknings- och förebyggande åtgärder och för rotfyllningar.
  4. - Där finns beskrivet vilka rutiner och förebyggande åtgärder som ska tas om det uppstår en sådan situation, säger han.
  5. Ända sedan SDN infördes har skolan i Gunnared systematiskt mjölkats på miljoner som fått täcka underskott för köpt vård, äldrevård, LSS etc. För att stoppa rekrytering till kriminella gäng behövs förebyggande åtgärder som förbättrar chanserna för barn och ungdomar att hitta alternativ till kriminellt liv.
  6. Det finns effektiva förebyggande åtgärder på fyra områden som får ner antalet butiksrån.
  7. - De som beslutar hur pengarna skall fördelas måste inse att det finns oerhört mycket pengar att tjäna på förebyggande åtgärder - våga satsa på friskvård i stället för på sjukvård, manar Nyberg och Johnson och menar att samhället måste ge dem som inte har råd att köpa dyra gymkort eller gå in i föreningslivet en chans att kunna utöva fysisk aktivitet och motion på ett bra sätt.
  8. Kommunens säkerhetssamordnare, ansvariga för gatu-, vatten- och avloppshanteringen samt representanter för Alingsås energi AB har diskuterat vinterns översvämningar samt vilka förebyggande åtgärder som kommunen eventuellt skulle kunna sätta in för att förhindra nya.
  9. Bland annat finns det idag en enhet för hiv-prevention med uppdrag att informera om förebyggande åtgärder när det gäller hiv, men också andra typer av sexuellt överförbara sjukdomar.
  10. Den enkla idén med Kraftsamling för barnen fungerar ungefär som skötseln av ett hus: genom förebyggande åtgärder försöker man förhindra att skador uppstår.
/34854081/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

/34854081/HBSynonymerMPU1
/34854081/HBSynonymerMPU2
/34854081/HBSynonymerMPU3
MATCHAD: adn-000000000000f092

Webbplatsen synonymer.se sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det.