Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet hejdundrande fest?

 1. Han pekar på räckena vid bryggorna som skall bytas ut innan 100-årsjubiléet, han talar om festligheterna som kommer att bli 1996 med kulmen i en hejdundrande seglarfest 27-28 juli och en möjligen ännu mer hejdundrande fest - fast på ett annat sätt - i oktober då det blir seglarbal på lokal inne i Göteborg.

  En hejdundrande fest med oerhörd respons och välfyllt dansgolv.

  Svaghet eftersom ramberättelsen vid flera tillfällen känns så sökt att den mest blir en transportsträcka fram till nästa hejdundrande fest med flamenco och dans.

  Mikael och några andra vänner i Malmös gaykretsar, där Andrew var igenkänd bland annat därför att han tidigare jobbat för Rfsl, berättar om en hejdundrande fest på nattklubben Wonk.

  Förra året avslutades tävlingen med en hejdundrande fest.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  David

  Hebreiskt namn med betydelsen älskad.

  Salomon

  Grekisk variant av det hebreiska namnet Salomo med betydelsen välgång eller frid.

  Besläktade namn: Davida

  Mest sökta