Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Är obskyr en synonym till ohederlig?

Hur används ordet inflexibel?

   1. Varje politiskt försök till strukturella förändringar har hårdnackat slagits tillbaka av de konservativa kommunistiska fackföreningarna som med en druckens envishet gör allt för att bevara en inflexibel arbetsmarknadslagstiftning samt en föråldrad tillverkningsindustri som till stora delar inte är konkurrenskraftig på den europeiska marknaden.
   1. De brister som främst plågar Sverige, enligt organisationen, är högt skattetryck, inflexibel arbetsmarknad och en liten ekonomisk marknad.
   1. Att använda stora luftförsvarsrobotar för detta ändamål utgjorde en dyr, inflexibel och störbar lösning.
   1. Dels Luftförsvarsutredningen 1967, där kommittén bakom utredning ansåg att luftförsvarsrobotar utgjorde en dyr, inflexibel och störbar lösning för luftförsvaret.
   1. Nackdelarna är emellertid många: Lagringsmässigt är strukturen mycket minneskrävande och därför klart ineffektiv, samma data lagras på ett stort antal olika ställen ; fri datasökning, till skillnad från access av poster, är påtagligt långsam, något som ökar med datats storlek ; relationsmässigt är modellen stelbent, med endast en, inflexibel en-till-mångarelation att erbjuda.

Mina sökningar

Dagens namnsdag

Yvonne

Fransk form av det hebreiska namnet Johanna: Herren är nådig. Även femininum av det franska namnet Yves: idegran. .

Jeanette

Diminutiv av det franska namnet Jeanne (från det hebreiska namnet Johanna: Herren är nådig)..

Besläktade namn: Yvette