/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till ingripa mot

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet ingripa mot?

  1. - Vi skall gå vidare i trafiksäkerhetsarbetet och ett led i det är att ge polis och domstol möjlighet att ingripa mot narkotikan - i ett första steg mot dessa fyra preparat som inte har någon medicinsk användning, fortsatte han.
  2. Världssamfundet behöver skaffa sig beslutsprocesser som gör det möjligt att ingripa mot nationalstater när brott mot mänskliga rättigheter sker.
  3. - Det ankommer på allmänna åklagare att ingripa mot samhällsföreteelser som är brottsliga.
  4. George W Bush har den senaste tiden talat om folkrätten som en ursäkt för att inte ingripa mot övergrepp och brott mot de mänskliga rättigheterna.
  5. Men även om du inte bryr dig om de här möjliga hoten mot säkerheten på nätet och din personliga integritet så finns det ett direkt skäl att ingripa mot trojaner i din dator: de saboterar din dator, de stjäl datakraft, tar upp din internetförbindelse och gör ditt operativsystem instabilt.
  6. Han upprepade även det han sade för några dagar sedan om att det borde finnas en laglig skyldighet för människor att ingripa när de ser att ett brott begås.
  7. - De vill tvinga regeringen i Beirut att ingripa mot Hizbollah, men Hizbollah kommer inte att ge upp nu när det är stridigheter.
  8. - Ska det vara en "enemy entity", som det är möjligt att ingripa mot eller föra en väpnad politik mot, måste det pågå en väpnad konflikt.
  9. Man skall också kunna ingripa mot kommuner som konkurrerar ojuste mot privata företag.
  10. Det är förvisso viktigt att ingripa mot korruption men ännu viktigare att bekämpa brott mot de mänskliga rättigheterna.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Sven
  Nordiskt namn som betyder yngling, även väpnare och tjänare under medeltiden.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2