/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till inte bry sig om

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet inte bry sig om?

  1. När man kommer hem, kan man bestämma sig för om man vill se exempelvis nyheterna och behöver inte bry sig om TV:s sändningstider, menade Duveblad.
  2. - Man skall försöka att stå på sig och inte bry sig om dem som mobbar, men om man känner att man behöver så skall man ta kontakt med vuxna och då måste de vuxna ta i med hårdhandskarna.
  3. - Bolaget går inte in och investerar 335 miljoner kronor, etablerar sig på en ny ort för att sedan inte bry sig om fastigheterna och dess hyresgäster.
  4. Myllylä själv säger sig inte bry sig om vad publiken eller arrangörerna tycker.
  5. Är det grannen i reviret intill, behöver man inte bry sig om den, ifall striden om revirgränserna är avklarad, men om en främling dyker upp ska han jagas bort.
  6. En tanke om att endast ansvara för sig själv och sina egna handlingar och inte bry sig om vad andra människor tycker och gör.
  7. Om din kompis eller kille bryr sig om dig och är en riktig vän skulle personen inte bry sig om vad dina byxor kostade.
  8. Majoriteten av världens befolkning har bestämt sig för att inte bry sig om att allt tyder på att jorden går mot sin undergång, och då får vi andra helt enkelt hänga på.
  9. De flesta verkade inte bry sig om vare sig restriktioner eller poliser.
  10. Det strikta Washington har knäppt upp i kylan och de som kommer verkar inte bry sig om att de inte kommer i närheten av vare sig konserter, baler eller själva installationen.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-11

 • Susanna
  Grekisk variant av ett hebreiskt namn med betydelsen lilja.
 • Besläktade namn: Sanna, Sanny, Susanne, Susie, Sanne
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2