Synonymer till komma överens

/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till komma överens

Ur Synonymordboken
MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är emanation en synonym till ursprung?

Hur används ordet komma överens?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Parterna är överens om att lönebildningen behöver moderniseras, men hur har man svårt att komma överens om.
  2. Det kan komma att medföra fler satsningar vid sjukhusen i Uddevalla / Trollhättan, Borås och Göteborg om vi inte kan komma överens om någonting i "gamla" Skaraborg.
  3. Men om centerpartiet inte kan komma överens om en budget med de andra mittenpartierna och miljöpartiet, hur skulle partiet då ha kunnat komma överens om en budget med moderaterna?
  4. Allt fler föräldrar som efter separation har svårt att komma överens om någonting lyckas åtminstone vara överens om att tillgång till båda föräldrarna är det bästa för barnen och lyckas därför genomföra ett växelvis boende.
  5. Försökt komma överens Politikerna i Partille har under ett par decennier försökt komma överens men väg utan att lyckas.
  6. Alla skulle komma överens Socialdemokraterna, vänsterpartiet och miljöpartiet gick in i arbetet med det uttalade målet att alla sex partier skulle komma överens om en organisation för att skapa ordning och långsiktighet i stadens organisation.
  7. Lättare att komma överens Förutom att det blir lättare att komma överens i de olika sakfrågorna skulle en sådan överflyttning även innebära att EU-kommissionen kan stämma EU-länderna i EG-domstolen när de inte följer de beslut som de har fattat.
  8. Det är ett sätt att försöka komma in från sidan, där EU och FN:s internationella sjöfartsorganisation IMO inte lyckas komma överens om tillräckligt långtgående miljökrav på till exempel bränslen, hydrauloljor, bottenfärger, rostskydd och rengöringsmedel.
  9. Tog tid att komma överens Det tog över fem timmar för de sex nationsförbunden att komma överens under spelordningsmötet.
  10. För när de rika väl har kommit överens med den världsliga makten och ordnat upp sina jordiska angelägenheter vill de gärna komma överens med Gud.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
MATCHAD: adn-000000000000f092
MATCHAD: adn-00000000000c2217