/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till komma in

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet komma in?

  1. Det är visserligen lätt att komma in på de här programmen, men det är svårare att komma ut.
  2. - Det handlar om att varje människa själv måste komma till insikt om att de har mycket att vinna på att komma in i det svenska samhället.
  3. - Det här var en person som visade att man kunde komma in och bryta monopol, och komma med till synes huvudlösa affärsidéer och ändå lyckas med dem.
  4. De hade inte haft något problem att komma in genom den yttre dörren eftersom den är olåst för att kunderna ska komma åt bankomaten även när den bemannade delen av kontoret inte är öppen.
  5. Åklagaren erinrade om vad han då sagt - folk skulle hindras från att gå in till eller ut från området, skolan skulle isoleras, "ingen får komma in och ingen får komma ut".
  6. - Ungdomar surfar enormt mycket och det går inte att undgå att komma i kontakt med spelbolag eller att komma in på deras spelsajter.
  7. - Att komma in i ett av Sveriges absolut största bolag, som dessutom är välskött och väldigt lönsamt, det är betydligt svårare än att komma in i ett Skandia där ingen egentligen ville ha makten.
  8. De är utbildade i dans och sång och får i och med detta en chans att komma in i yrket och komma ut i världen och jobba professionellt.
  9. Jag hade funderat ett tag på vad jag skulle göra med mitt teaterintresse och var blockerad av tankar på att jag var tvungen att komma in på någon fin utbildning, till exempel Scenskolan, för att komma vidare.
  10. Då kan vi komma in i slutspelet med självförtroende vilket är bättre än att komma insladdande på en skridsko.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-13

 • Kaj
  Mansnamn med danskt ursprung. Även kvinnonamn som är en kortform av Kajsa: ren eller kysk.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt