Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till kopplad

Visar resultat för kopplad, menade du koppla?

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet kopplad?

 1. Det är utgångspunkten för den amerikanska statsvetaren Kathleen Arnolds inledande text om hur frågan om bostad är kopplad till en rad andra rättigheter och måste ses i förhållande till vem som har rätt att existera.

  Hon rättar till slangarna som löper från hennes ansikte till den syrgasapparat hon dygnet runt måste vara kopplad till för att kunna andas.

  Den enhet som är kopplad till hörlurarna kan då laddas av hörlurarna.

  När hon träffade den man som projektet skulle komma att kretsa kring upptäckte Maja Gunn att han hade en enorm rädsla för att bli kopplad till något som kunde uppfattas som feminint.

  Den första berör den ökade halten av koldioxid i atmosfären och hur denna utveckling är kopplad till försurningen i Norra ishavet.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är trolltyg en bra synonym till ordet fanskap?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Gunborg

  Nordiskt namn med betydelseelementen strid och beskydd: skydd i strid.

  Gunvor

  Isländskt namn med betydelseelementet strid och ett med oviss betydelse.

  Besläktade namn: Gunda

  Mest sökta