/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till kvalificera sig

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet kvalificera sig?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. - Jag värnar också om egendomsrätten och menar inte att det ska vara möjligt att medvetet kvalificera sig för ett friköp.
  2. De som sköter sig väl kan till exempel kvalificera sig till en "VIP-klubb" och därmed få en del fördelar: längre besökstider, senare inlåsning och så vidare.
  3. Herrlandslaget befinner sig för närvarande på nionde plats på Fifas fotbollsranking men lyckades ändå inte kvalificera sig till årets fotbolls-VM.
  4. - Det tar lång tid att bygga upp kontaktnät och kvalificera sig för att komma in på den kinesiska marknaden.
  5. Hur kommer det sig då att den tjeckiska fotbollen efter uppdelningen av landet 1993 har haft sådana framgångar medan slovakerna fortfarande väntar på att kvalificera sig för något EM- eller VM slutspel?
  6. Där ska svenska damlaget på 4x100 meter försöka kvalificera sig för VM i Helsingfors.
  7. Att, som skeptikerna, hävda att det krävs ytterligare bevis är som att säga att ett djur måste bete sig exakt som en människa för att kvalificera sig som självmedvetet.
  8. Det är Paldanius sista chans att kvalificera sig till OS.
  9. Peter fick uppleva många kalla nätter i kolkällaren med läxböckerna i knät vid ficklampans sken och skakande mark efter kreverande bomber, ty det gällde att göra bra ifrån sig på proven för att kvalificera sig till ett stipendium vid universitetet.
  10. För att kvalificera sig som journalistisk undersökare måste man inte heller gräva i arkiv eller gömma kameran i slipsen; det kan också handla om att ta sig fram där andra inte rör sig, om att se samband som inte är uppenbara, om att dechiffrera skitsnack och få det egna språket att glänsa.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2