/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till lida skada

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet lida skada?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. De bakomliggande förutsättningarna är dels att djurförsök tillåts, dels att forskning och sjukvård i Sverige inte skall lida skada av att djurförsöken begränsas.
  2. Det innebär att alla myndigheter ska göra en bedömning om personen kan lida skada av att någon personuppgift lämnas ut.
  3. Länsrätten konstaterar i en dom att remissinstanserna polis, miljö- och stadsbyggnadskontoret gett klartecken och då socialnämnden inte kunnat visa vilka sociala hänsyn av alkoholpolitisk art som skulle lida skada skall restaurangen beviljas serveringstillstånd till 02.00 även på onsdagar.
  4. Den vräkta kvinnan och hennes närstående kunde lida skada om bilderna spreds.
  5. Rätten anser att det arkitektkontor, som begärde överprövningen, "kan komma att lida skada" och kräver därför att både förfrågningsunderlag samt anbudsutvärdering måste "rättas" så att det framgår dels vilka faktorer som ligger till grund för poängsättningen av kriterierna erfarenhet och kompetens, dels hur anbuden poängsatts mot bakgrund av detta.
  6. Hon påstås skapa spänningar mellan lägren i Kreml och har gjort listor på tjänstemän som ska lida skada i karriären för att de varit illojala mot Medvedev.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2