/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till och dylikt

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet och dylikt?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Och här talar vi inte om några tipslämnare och dylikt utan här handlar det om omfattande vittnesförhör med bandspelare.
  2. Därför har samhället gjort det lätt för sig och det är inte sällan man hör folk prata om hedersmord och dylikt som en del av invandrarnas kultur och religion.
  3. Och att ett kristet land som USA är för saker som dödsstraff, varje medborgares rätt att bära vapen och dylikt tyder väl även det på förtryck och omänsklighet, speciellt när det förstnämnda har, enligt USA, stöd i Bibeln.
  4. Den aktuella informationen ritas upp på linserna och det ser ut som om rundningsmärken och dylikt fanns på riktigt ute i vattnet.
  5. Att studenter vid Institutionen för didaktik och pedagogik vid Göteborgs universitet gnäller över innehåll, upplägg, administration och dylikt är inget nytt.
  6. Många detaljer kan tas bort och i stället bli procedurregler och dylikt inom respektive EU-organ.
  7. På prov och dylikt har jag väldigt svårt att koncentrera mig och små ljud från andra människor såsom hostningar och en penna som rytmiskt slår i bordet stör mig otroligt mycket.
  8. Även de som fiskat i år och kan uppvisa underlag som styrker investeringar och dylikt kan få passera genom nålsögat.
  9. Vi är många som bor på Hisingssidan och på ett smidigt sätt vill ta oss till vänner, kaféer och dylikt i Linné, Majorna eller centrum på kvällar och helger.
  10. Ännu viktigare är det med forskning relaterad till närmiljön, "det bruna molnet över Asien", och om hur man kan gå från att elda koskit och dylikt över öppen eld till att producera biogas som kan användas i enklas gasspisar.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2