/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till skicka telegram

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är örla en synonym till vimla lokalt?

Hur används ordet skicka telegram?

  1. Han pratar om sin önskan att börja skicka telegram i stället för att ha mobiltelefon, om sin skräck för björnar och tandläkare, om hur den svenska grundskolan är felkonstruerad och hur svårt det är att få tjejer när man är språkpolis ("det heter inte scheman, det heter schemata", är inte festens bästa raggningsknep).
  2. Bunkern var en del av Bodens fästning och under första världskriget användes den för att skicka telegram från krigsfångar från både Ryssland och Centralmakterna.
  3. De som arbetar med att koppla telefonsamtal och skicka telegram har gemensamt gått ihop för att ge runt tio barn åt gången möjligheten till ett bättre liv.
  4. Ordet telegraf syftar dels på anläggningen, dels på de kontor där elektriska telegrafer var placerade, och dit allmänheten kunde gå för att skicka telegram.
  5. Den 4 november 1922 stötte Carter på trappstegen som ledde ner till Tutankhamons grav och skickade telegram till sin uppdragsgivare Carnarvon och meddelade upptäckten.
  6. Blangsted skickade telegram till Cukor och bad att han skulle kontakta antingen honom eller Jack Warner om saken, men Cukor hörde aldrig av sig och Blangsted fick börja sitt arbete.
  7. Vid öppnandet av karnevalen skickades telegram till kungen, statsministern och oppositionsledarna om händelsen.
  8. Rysslands president Vladimir Putin har skickat telegram.
  9. ” Vi har skickat telegram till Gustav där kommunen gratulerar till framgången och uppdraget att förebereda ett firande är redan givet, berättar kommunalrådet Bo Frank (m).
  10. Sedan dess har en protestaktion långsamt tagit fart, med många tusen kvinnor som skrivit under en namninsamling, och ytterligare ungefär 2.500 som skickat telegram och brev till den saudiske kungen, där de ber honom att ändra lagen.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Enar
  Nordiskt namn som betyder en som strider ensam eller ensam kämpe.
 • Einar
  Nordiskt namn som betyder en som strider ensam eller ensam kämpe.
 • Besläktade namn: Eina, Eje

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2