/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till skyffla undan

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet skyffla undan?

  1. Är det inte att skyffla undan från nederbörd så är det att skyffla undan från uppbörd och sällan hör man någon klaga över att jobbet är oavlönat.
  2. Endast tack vare ett intensivt arbete med att skyffla undan vätan blev planen till slut spelbar.
  3. - Vi såg vad som hände på tv och åkte genast hit för att hjälpa våra föräldrar, berättade en man för rysk tv i Jessentuki i Stavropol-regionen, samtidigt som han med en enkel spade försökte skyffla undan den halvmeterhöga lervällingen runt huset.
  4. Sen är hon otroligt stökig, ibland när jag vikarierar för henne och sitter vid hennes skrivbord får man börja med att skyffla undan grejer.
  5. Används till olika saker De olika spadarna används till helt olika saker - skyfflar till att skyffla undan jord, spadar med spetsiga spadblad är bra till att gräva i jorden, kantspadar till att skära av raka gräskanter.
  6. Vid flera civila ridanläggningar har ryttarna efter påstötningar från kringboende åtagit sig att ta upp hästbajset från gång-, cykel- och körbanor eller åtminstone skyffla undan det till sidan av vägarna.
  7. Men enligt TV4 ville partistyrelsen skyffla undan de motionerna med hänvsning till att de inte passade på dagordningen.
  8. Christoffer Nyman stegade fram för Norrköping, men bjöd på en svag bredsida som Ismael Diawara kunde skyffla undan.
  9. I Erie county blev bilister insnöade i sina fordon och vägar förvandlades till parkeringsplatser då snöplogar hade svårt att skyffla undan det tjocka snötäcket.
  10. Han är med i ett ” sonderkommando ”, där utvalda fångar tvingades delta i utrotningen av sitt eget folk, genom att eskortera nyanlända till gaskamrarna, bränna kropparna och sen skyffla undan askan.
  11. Och även om helgens värsta snökaos skyfflats undan lyfter flygen fortfarande i lågtrafik från Europas stora flygnav.
  12. Trafiken dirigerades om och jordmassorna skyfflades undan av Trafikverket.
  13. Men Moderaternas dåvarande kommunikationssnille Per Schlingmann laddade ordet med innehåll så att det blev en hel berättelse om människor som inte var en del av samhället, människor som inte hade något jobb utan skyfflades undan i en statistik av sjuka och förtidspensionerade för att hyfsa arbetslöshetssiffrorna.
  14. Det är nog en del som blir förvånade när svaret faktiskt är nej, speciellt om man skyfflat undan snö när det är milt och vet hur tungt det kan kännas.
  15. Och även om helgens värsta snökaos skyfflats undan lyfter flygen fortfarande i lågtrafik från Europas stora flygnav.
  16. Och även om helgens värsta snökaos skyfflats undan lyfter flygen fortfarande i lågtrafik från Europas stora flygnav.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-11

 • Susanna
  Grekisk variant av ett hebreiskt namn med betydelsen lilja.
 • Besläktade namn: Sanna, Sanny, Susanne, Susie, Sanne

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2