/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till smussla undan

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet smussla undan?

  1. Ändå påstås 35-åringen, mellan 1 oktober och 4 november, ha lyckats smussla undan minst 97 500 kronor.
  2. Och att ängsligt smussla undan matematiken kan i detta sammanhang inte endast vara olyckligt, utan till och med kontraproduktivt.
  3. Han har skrivit den kvällen innan, och gömt den i ett lexikon.När skrivningsvakten kollar de andras lexikon blir han rädd, och försöker smussla undan den under mappen han har på skrivbordet.
  4. En läkare såg honom smussla undan den, letade fram den och blev förvånad när han såg att en nazistisk officer skrev på hebreiska.
  5. Hellre då smussla undan bevisen och sätta på ännu en kopp te.
  6. I maskopi med chauffören har männen kunnat smussla undan returbackar.
  7. Medlemmar har beskyllt styrelsen för att mörka protokoll och smussla undan pengar.
  8. Men gärningsmannen försökte smussla undan bilen genom att överlåta den till sin son.
  9. Man kan ju inte som forskare smussla undan uppseendeväckande siffror bara för att slippa obehag, säger Asp.
  10. Men under den tid åtalet gäller – från 1990 till november förra året – lyckades han alltså smussla undan avsevärda belopp.
  11. Det var när Muruganantham Arunchalam såg sin nyblivna hustru smussla undan några blodiga tygbitar som han bestämde han sig.
  12. När Muruganantham Arunchalam såg sin fru smussla undan några blodiga tygbitar bestämde han sig för att uppfinna en maskin som tillverkar billiga bindor.
  13. Krisen bottnar i uppgifter om att en vårdinrättning för veteraner i Phoenix har försökt mörka långa väntetider genom att smussla undan patienter till hemliga väntelistor.
  14. Därigenom har de kunnat smussla undan en nätt summa på omkring 140,9 biljoner kronor till några av världens skatteparadis – lika mycket som USA:s och Japans sammanlagda bruttonationalprodukter – skriver brittiska The Guardian.
  15. Då avslöjades att en vårdinrättning för veteraner i Phoenix i Arizona har försökt mörka långa väntetider genom att smussla undan patienter till hemliga väntelistor, något som tros ha kostat minst 40 krigsveteraner livet.
  16. De härstammade från Karl XIV Johan regeringstid och det kan förmodas att någon i den kungliga betjäningen passade på att smussla undan dem medan kungen satt och åt och betraktade allmogen.
  17. Bakgrunden är ett avslöjande från i mitten av maj då det visade sig att en vårdinrättning för veteraner i Phoenix i Arizona försökt dölja långa väntetider genom att smussla undan patienter till hemliga väntelistor, något som tros ha kostat minst 40 krigsveteraner livet.
  18. Vidare kritiserades hans samarbete med den socialdemokratiska regeringen, att han öppet hävdade att arbetarbarn var bättre forskare för att de var mer etiska, samt att han påstod att svenska forskare var köpta av näringslivet för att smussla undan forskningsrön om hälsopåverkan.
  19. De motsvarande 3,2 miljarder kronor som Nigerias framlidne diktator Sani Abacha smusslade undan till bankkonton i Schweiz kommer att återlämnas, skriver nyhetsbyrån AFP.
  20. 18 misstänkta ska ställas till svars i en korruptionshärva där skattebetalarnas pengar smusslats undan och gömts utomlands, rapporterar spanska medier.
  21. Hur stora belopp som ska ha smusslats undan för att slippa skatt är oklart, just för att registren ska ha manipulerats.
  22. En kvarts miljon kronor smusslades undan innan det hela avslöjades.
  23. Dessutom hade smusslat undan en ljusstump som de tände för familjerna där hemma.
  24. Tingsrätten dömde kvinnan till ett års fängelse för skyddande av brottsling, då hon smusslat undan en mobiltelefon efter mordet.
  25. Tre företagare Malmö har anhållits misstänkta för att ha smusslat undan 16 miljoner kronor som de inte tagit upp i bokföringen.
  26. Dessa gåvor är paket som han har smusslat undan under sitt feriearbete på postens paketavdelning, och vilkas adressaters inkomster han kontrollerat i taxeringskalendern.
  27. Under de senaste 20 åren har Schweiz återbetalat motsvarande närmare 13 miljarder kronor till bland annat Filippinerna, Haiti, Nigeria och Kongo-Kinshasa ; pengar som ländernas tidigare diktatorer smusslat undan till schweiziska konton.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-08

 • Silvia
  Latinskt namn med betydelsen skog eller skogsflicka.
 • Sylvia
  Latinskt namn med betydelsen skog eller skogsflicka.
 • Besläktade namn: Silva, Silvana, Sylva, Sylvi, Sylvie

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2