/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till spela fotboll

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet spela fotboll?

  1. - Det ska bli spännande att spela fotboll i Sverige igen.
  2. En bättre motståndare med en vilja att spela fotboll ger det svenska landslaget, trots tekniska brister, mer utrymme att spela fotboll.
  3. Det är bara en tidsfråga innan forskarna gör anspråk på att ha upptäckt genen för att inte kunna spela fotboll (dysfotbolli), inte kunna spela piano (dysklaveri) och inte kunna förstå Internet (dysinterneti).
  4. Det är viktigt att spela fotboll med huvudet, fotboll är också en hjärnornas kamp, de största fotbollsintellekten spelar inte sällan matchavgörande roller in sina lag.
  5. Sedan fördelade han sin tid mellan att spela fotboll i Superettan och att spela gitarr i det populära polska bandet Kult, med en skivförsäljning på runt 200 000 skivor per släpp.
  6. För egentligen är det ju så att respekten för alla, verkligen alla, som har modet att ställa sig upp på en scen och sjunga, dansa, prata, spela teater eller för den delen spela fotboll är enorm.
  7. Vi har tittat på några av de stora klubbarna i Göteborgsområdet för att se vad det kostar för ett barn eller en tonåring att spela fotboll och vilka krav som ställs på medlemmen när det gäller försäljning och aktiviteter.
  8. - Att vi har ett stort namn, att det är speciellt för andra lag att möta oss, men att vi inte kan spela fotboll förrän vi är medvetna om att vi måste ta kampen, att vi ska ha den rätta inställningen, svarar tränaren.
  9. Det var ett mycket hastigt och überkänsligt medlemskapsavslut i en medelålders herrklubb, en klubb som en gång var intresserade av att spela fotboll och glo på fotboll i stället för att bara glo på fotboll och gå upp för Brakfester.
  10. Att det finns en uppfattning, om att man inte kan spela fotboll och vara homosexuell, beror ju på ledare och attityder hos föreningar, säger han.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt