Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet spela till slut?

 1. – Det var inget lätt beslut att ta, jag har alltid haft förhoppningen att det någon gång ska ge med sig och att jag ska kunna spela till slut, säger Zachrisson till SVT Sport.

  Den spelade till slut in 18,9 miljoner dollar i USA and 32,4 miljoner i resten av världen.

  Den spelade in $16 miljoner dollar de första tre dagarna och spelade till slut in $60 864 870 dollar totalt i Nordamerika.

  Efter en trög start spelade till slut Emmylou Harris in två av hans låtar, " Til I Can Gain Control Again" och " Bluebird Wine".

  Hur väl de här ryktena egentligen stämde spelade till slut ingen roll för när Colo-Colo (15 december 2006) köpte fullt ägarskap av Suazo från Audax tog klubben samtidigt död på eventuellt klubbyte.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Urban

  Latinskt namn med betydelsen artig, belevad eller stadsbo.

  Mest sökta