/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till stormby

Hur upplevde du uppläsningen av stormby?

eller
/1004363/HBSynonymerMobilMid

stormby är sammansatt av

/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet stormby?

  1. För när nästa rejäla finansiella stormby uppenbarar sig vid horisonten behövs det i sådana fall inga allmosor från skattebetalarna för att hålla bankerna ovanför vattenytan.
  2. Hela fartyget skalv när hon trött kämpade sig upp på ännu en våg och en stormby slog emot henne.
  3. Om en ny stormby kommer medan vi är i det här tillståndet slår vi runt.
  4. Deutschland stegrade sig vid en plötslig stormby och en miniatyrvåg rullade från den ena sidan av hytten till den andra.
  5. Undre bramseglet revs upp under en plötslig stormby vid sex glas på mittvakten.
  6. ” En kraftig stormby orsakade skador på riggen.
  7. Därmed kan det räcka med en kraftig stormby för att muren ska rasa.
  8. Även SVT:s väderredaktion varnar även för vädret och eventuellt någon lokal stormby i de berörda områdena.
  9. Men personalen hann bara med att ta prover på en patient innan en stormby fick tältet att rasa.
  10. Under första flygveckan försämrades vädret och under en nattparkering skadades luftskeppet av en kraftig stormby.
  11. Vid återfärden råkade Sabaia ut för en stormby och drev upp på den lilla ön Hitu.
  12. Natten mot onsdagen orsakade en kraftig stormby skador på Ship to Gaza-fartyget med bland andra Uppsalapolitikern Jeannette Escanilla (V) ombord.
  13. – En stormby kom och hela scenen föll från vänster till höger, sa David Lindquist, reporter på tidningen Indianapolis Star, som blev vittne till händelsen.
  14. I Kristinehamn stod ett hyreshus utan tak sedan det slitits bort i en stormby och kullblåsta träd runt om i länet fick röjas undan.
  15. -En stormby kom/.../och hela scenen föll från vänster till höger, sade David Lindquist, reporter på tidningen Indianapolis Star, som blev vittne till händelsen.
  16. Mitt över Atlanten förstörde en häftig stormby en av stabiliseringsrvingarnas tygspänning och vid Bermuda hamnade luftskeppet i en svår storm.
  17. – En stormby kom och hela scenen föll från vänster till höger, berättade David Lindquist, reporter på tidningen Indianapolis Star, som blev vittne till händelsen i USA.
  18. Piloten berättar för den tyska tidningen Bild att en stormby tryckte den vänstra vingen mot marken och att de därför avbröt landningsförsöket, precis som de lärt sig under flygutbildningen.
  19. En stormby satte senare fartyget på drift, så att det stötte ihop med den engelska monitoren Hydra, inget av fartygen fick dock några större skador.
  20. Men det är svårt att säga om det i det här fallet rör sig om en sådan, eller om det var en ovanligt kraftig stormby, säger hon till SVT Nyheter Skåne.
  21. Fjorton barn i åldern 12-15 år drunknade på sjön den 18 juni 2016, då den båt de befunnit sig på kapsejsat efter en kraftigare stormby.
  22. Situationer när endast byvindhastighet uppnår stormstyrka kallas stormby (ar), samtidigt som det då är högst hård vind eller " halv storm" (Beaufort högst 7 – 9) i medelvindhastighet.
  23. I Kristinehamn stod ett hyreshus utan tak sedan det slitits bort i en stormby, tågförbindelsen mellan Kil och Torsby låg fortfarande nere och kullblåsta träd runt om i länet fick röjas undan.
  24. Vissa poetiska ställen har setts som särskilt anslående, exempelvis vinets lov (" en plantskola för glädjen, ett kitt för samkvämen"), om bekymren och sångens makt samt framför allt skildringen av en stormby på havet.
  25. Då den svenska eskadern 30 juni skulle passera udden vid Rimito Kramp öppnade plötsligt de ryska fartygen oväntat eld, och en plötslig stark stormby i kombinationen med eldgivningen tvingade de svenska fartygen att dra sig tillbaka.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Magnus
  Latinskt namn som betyder den store.
 • Måns
  Svensk variant av det latinska namnet Magnus: den store.
 • Besläktade namn: Mogens

Mest sökta

föregående vecka

Hur böjs stormby?

substantiv
singular plural
obestämd form bestämd form obestämd form bestämd form
nominativ en stormby stormbyn stormbyar stormbyarna
genitiv en stormbys stormbyns stormbyars stormbyarnas
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt