/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till streta emot

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är örla en synonym till vimla lokalt?

Hur används ordet streta emot?

  1. Biltillverkarna måste sluta streta emot och i stället hjälpa till.
  2. Åtta stationer med avslutande avspolning ingick och medan en del valde att inte streta emot kämpade andra för allt de var värda.
  3. När en polispatrull skulle omhänderta henne satte hon sig till motvärn genom att streta emot och slita sig loss.
  4. - Det är jättesvårt att säga det, jag försöker ju alltid streta emot trenderna.
  5. Även om programmet var en ständig källa till frustration för Gordon, så kunde jag ana att han var rädd för att streta emot för mycket med tanke på risken för att Murdochpressen och andra skulle dra slutsatsen – i stället för att bara misstänka – att han var emot reformer.
  6. Vi älskar att diskutera och streta emot.
  7. Men Skånemejerier tänker streta emot Arlas etablering.
  8. Men när kärleken dyker upp kan han inte streta emot.
  9. Det var klasskillnad men Djurgården lyckades streta emot till sudden.
  10. Och skottarna är inte ensamma om att streta emot brexit.
  11. Man får hoppas att de internationella medieföretagen kommer att streta emot.
  12. Enligt lex Sarah-anmälan så fortsatte kvinnan streta emot och skadade huden på armen.
  13. Att streta emot teknisk utveckling har gång på gång visat sig vara en dålig idé.
  14. Med sitt fysiska spel kunde HV71 streta emot länge, men lagets olyckliga start på den tredje perioden förstörde allt.
  15. Efter att Solna försökt streta emot och hade likaläge efter knappt halva andra perioden, drog sedan Norrköping successivt ifrån.
  16. Kim berättar att han försökte streta emot lite när vakterna tog tag i honom, men att han absolut inte varit aggresiv.
  17. Jag är en gammal Edeforsbo och vi har sett mycket försvinna härifrån byn men man måste streta emot, säger Iris Andersson.
  18. – Vi konservativa måste gå i spetsen och inte bara streta emot, utan förespråka, säger Israel Ortega, politisk bedömare på Heritage Foundation.
  19. 3 484 åskådare fick se förhandsfavoriterna Kristianstad streta emot bra men Lugi hade ledningen större delen av matchen och kontrollerade händelserna väl.
  20. Heid försökte streta emot, men när det gällde hade de inte mycket att sätta emot när hemmalaget Höör la i en högre växel.
  21. Nordirland lyckades streta emot under den första halvleken och hade också den hetaste chansen till ett ledningsmål men matchen var mållös i paus.
  22. Så här gick det till: Riksbanken fortsatte liksom tidigare år att streta emot räntesänkningar, allt med det goda syftet att inte vanligt folk skulle överbelåna sig på en glödhet bostadsmarknad.
  23. När det börjar streta emot får jag slita för mycket och jag tvärdog på slutet, säger Calle Halfvarsson till SVT Sport, som är elva och 3,40 efter Kläbo i totalställningen.
  24. – Jag är nog en sådan och vi som är det kommer streta emot lite och vilja göra album – men då kanske man får göra som jag gjort nu och släppa en låt i taget.
  25. Detta fick de trafikpolitiska ordförandena för Venstre och Konservative Folkeparti, Svend Heiselberg och Kaj Ikast, att streta emot hennes politik och skapa strul och de gav Mikkelsen öknamnet Fru Kludremikkelsen (En ordlek med efternamnet " Mikkelsen" och det danska ordet för klant, " Kluddermikkel").

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Tryggve
  Nordiskt namn som betyder trygg eller trogen.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2