/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till tala vitt och brett

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet tala vitt och brett?

  1. Att andra chefer sedan svek och började tala vitt och brett förändrade inte min bild av regeln att aldrig snacka om sitt arbete, inte i något sammanhang.
  2. Vi kan tala vitt och brett om hur viktigt det är med människovärdet.
  3. Hon understryker att hon inte själv kan tala vitt och brett om vilka konkreta krav man tänker ställa på socialdemokraterna för att ingå i en regering, men hon pekar på en del viktiga frågor.
  4. – Han kände att han inte borde tala vitt och brett om sig själv och han var trogen de principer han växte upp med.
  5. – Han kände att han inte borde tala vitt och brett om sig själv och han var trogen de principer han växte upp med, säger Glenn till CNN.
  6. Han stormade in i det politiska strålkastarljuset – talade vitt och brett om social demokrati – innan han tvingades avgå snabbare än någon av sina föregångare.
  7. Han blev medlem i den ökända Norra klubben, där man gjorde upp planer på revolution, bombtillverkning samt talade vitt och brett om småmord.
  8. Sonen Charles Edward Stuart, som kallade sig greve Roehenstart, blev en äventyrare som talade vitt och brett om sina kungliga släktkopplingar, aldrig blev trodd och dog 1854.
  9. Under en brunnskur i Pisa 1795 kom han i förbindelse med den landsförvisade Adolf Fredrik Munck, som talade vitt och brett om de avslöjanden han skulle göra rörande den kungliga familjen och om revolution i Sverige med mera, om han inte fick upprättelse.
  10. Det har talats vitt och brett om att man skulle sätta upp system som skulle förhindra korruption men vi har inte sett några konkreta resultat.
  11. Bolagets ledning och styrelse har de senaste åren talat vitt och brett om att pengarna ska komma från mjukvara som ” sakernas internet ” och ” molnet ”.
  12. Det har talats vitt och brett om att man skulle sätta upp system som skulle förhindra korruption men vi har inte sett några konkreta resultat.
  13. Det har talats vitt och brett om att man skulle sätta upp system som skulle förhindra korruption men vi har inte sett några konkreta resultat.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-19

 • Magnus
  Latinskt namn som betyder den store.
 • Måns
  Svensk variant av det latinska namnet Magnus: den store.
 • Besläktade namn: Mogens

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt