/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till tekniskt skicklig

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är skredorm en synonym till luskung?

Hur används ordet tekniskt skicklig?

  1. - Det enda instrument som jag är tekniskt skicklig på är gitarr.
  2. Smaken är som bekant delad men bra rockmusik har aldrig i huvudsak handlat om att vara tekniskt skicklig på instrument, utan om känsla; om att våga, gå sin egen väg, hitta ett eget uttryck.
  3. Hur tekniskt skicklig Zlatan än är måste det ifrågasättas, om han verkligen har något att tillföra ett svenskt VM-lag 2002.
  4. - Vår musik är inte speciellt tekniskt skicklig utan mer än form av konstnärling dilletantism, som bygger på idén att alla kan spela, säger han.
  5. Han var en framgångsrik målare, tekniskt skicklig - men inte särskilt spännande.
  6. - Det jag verkligen går igång på är inte om någon är tekniskt skicklig på sitt instrument - man måste visa en återhållsamhet.
  7. För att vara aktuell för en tjänst måste man inte bara vara tekniskt skicklig men också utåtriktad och social - men de första som tar sig igenom har garanterats en fri pizza.
  8. Den otuktade glasyren på en av Adrians skålar vittnar på så sätt om både en frisinnad konstnär och en tekniskt skicklig konsthantverkare.
  9. För att hon inte bara varit snabb, stark och uthållig utan också tekniskt skicklig talar det faktum att hon nästan aldrig varit skadad.
  10. Tora var en kunnig och rikt begåvad musiker, tekniskt skicklig på sitt instrument och därtill utrustad med stor gestaltningsförmåga.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Osvald
  Engelskt namn som består av betydelseelementen guld och härskare.
 • Evald
  Tyskt namn som består av betydelseelementen lag och härskare: rättsvårdare.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2