Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Hur används ordet tillbakapressad

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla
Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet tillbakapressad?

 1. Ofta tillbakapressad i banan och stundtals långt bakom baslinjen måste Nadal förlita sig på motståndarens misstag men Jo Wilfried Tsonga var ikväll inte alls lika generös som vanligt.

  Trots det blev hon tillbakapressad i flertalet dueller av Cibulkova som tar bollen på uppstuds och slår hårdare än flertalet toppspelare.

  Inte oväntat tonade han ner uppgifterna om hur tillbakapressad han har rapporterats vara.

  Samtidigt blir det bättre fart på den svenska hemmamarknaden som tidigare varit hårt tillbakapressad av den minskade köpkraften som följt i spåren av den hårda saneringen av statsbudgeten.

  Furuviksparken ingår i ett väl kontrollerat europeiskt avelsprojekt för att rädda arten som är kraftigt tillbakapressad av urskogsavverkningarna i Indonesien.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är kuckelura en bra synonym till ordet grubbla?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Torun

  Fornnordiskt namn som består av gudanamnet Tor och betydelseelementet älska: Tors älskling.

  Torsten

  Fornnordiskt namn som består av gudanamnet Tor och betydelseelementet sten: Tors sten. Möjliga betydelser är åskvigg och hårdför.

  Mest sökta

   Hur böjs tillbakapressad?

   adjektiv
   positiven tillbakapressad
   ett tillbakapressat
   den|det|de tillbakapressade