/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till allvarligt syftande

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är mobba en synonym till kujonera?

Hur används ordet allvarligt syftande?

  1. En känslosam skönhet - nästan en psalmton - som lär vara bannlyst i den allvarligt syftande samtidslyriken, men inte i Hellsings barnböcker (och inte i moderna psalmer, eller visdiktning).
  2. Cronenberg tar med andra ord vara på det djupa främlingsskap inför det bestående som utgör grunden för all allvarligt syftande skräck och science fiction - och förstärker det genom sitt mycket personliga sätt att hantera de gängse filmverktygen: klippningen, färgsättningen, dialogen, soundtracket med mera.
  3. Ögat är en utmaning för varje allvarligt syftande evolutionsteori just för att det ger intryck av att vara konstruerat av en inspirerad ingenjör och går utmärkt att analysera som om det verkligen vore det.
  4. Eggen framstår i sina verk som en allvarligt syftande, nationellt sinnad tonsättare.
  5. Hänsyn till konstnärliga intressen, allvarligt syftande nyhetsförmedling och vetenskapligt arbete tillhör det som av lagstiftaren anses göra barnpornografi försvarlig.
  6. Pekoral (från latinet pecus: boskap, fä) är en text som är allvarligt syftande, men som genom framförallt stilbrott eller att man använder felaktiga ord och uttryck, oavsiktligt får en komisk verkan.
  7. Från början ville Svedelid bli en mer allvarligt syftande författare, men efter att han refuserats av en rad förlag rådde hans fru honom att i stället skriva deckare, vilket ledde till betydligt större framgång.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Lennart
  Lågtysk variant av det tyska namnet Leonard: lejonhård eller modig som ett lejon.
 • Leonard
  Tyskt namn som betyder lejonhård eller modig som ett lejon.
 • Besläktade namn: Lennie, Lenny

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2