/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till allvarstyngd

Hur upplevde du uppläsningen av allvarstyngd?

eller
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla

allvarstyngd är sammansatt av

/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet allvarstyngd?

  1. Thomas Öberg betraktar allvarstyngd scenen och breder ut sig i soffan med en djup inandning.
  2. En ljus sida i diktningen skymtar där så ofta allvarstyngd realism råder.
  3. Det gör att inredningen inte blir så allvarstyngd och tillrättalagd.
  4. Bland dem jag tidigare umgåtts med var stämningen mer allvarstyngd på något sätt.
  5. En komisk film med allvarstyngd botten som hyllades runtom i Europa.
  6. Sent igår kväll framträdde en allvarstyngd kung Abdullah i tv.
  7. Det var en allvarstyngd talman som på onsdagen mötte medierna i riksdagen.
  8. Diego Junior ser mig i ögonen, en avbild av fadern, men redan allvarstyngd.
  9. Fredrik Reinfeldt, som stärkte sitt förtroende bland väljarna under den förra krisen, var allvarstyngd och sammanbiten under sitt sommartal.
  10. Det är kanske få som tänkt på Melodifestivalen som allvarstyngd, men i år blir det extra fokus på humor, lovar Melodifestivalchefen Christer Björkman.
  11. – Det är ett sätt att nå unga väljare, förklarar Mulli Segev, men också att få exempelvis Benjamin Netanyahu att framstå som mindre allvarstyngd.
  12. En allvarstyngd dag gör en ung flicka, vars dröm är att bli författare, ett hemskt misstag som förändrar livet för många människor.
  13. Den humoristiska ådra som är tydlig i hennes tidiga barnboksillustrationer går dock igen även i många senare verk, även om en allvarstyngd religiositet är mycket påtaglig.
  14. Den typ av reggae som Marley till största delen höll sig till med mycket markerad, pulserande och allvarstyngd rytm, melodier som lätt fastnar och texter med ett starkt religiöst och socialt budskap fick så småningom beteckningen roots reggae.
  15. I intervjuboken Fellini om Fellini (1986) sade han sig ofta känna sig som " Ingmar Bergmans mindre allvarstyngde lillebror", och det fanns en stor ömsesidig beundran dem emellan.
  16. – Hägglund och Björklund är roliga, rappa men allvarstyngda på ett bra sätt, säger Sahlin.
  17. Det är inte svårt att föreställa sig allvarstyngda styrelsemöten med punkter på dagordningen som handlar om koldioxidutsläppen från produkterna, elektrifiering och digitalisering.
  18. Hon har intervjuat otaliga politiker, ofta i allvarstyngda situationer, men en och annan mer dråplig situation har hon också varit med om.
  19. – Vi blandar den här sommaren det lustfyllda med det allvarstyngda och konst med populärkultur, allt för att kunna erbjuda någonting för alla.
  20. Det inbjudningsbrev som regeringschefernas ordförande Donald Tusk skickat ut är det mest bistra och allvarstyngda inbjudningsbrev jag sett inför ett EU-toppmöte.
  21. Intervjun är den första efter den allvarstyngda presskonferensen i går då Stefan Löfven meddelade att han kommer att utlysa ett nyval efter att regeringen inte fått igenom sin budget i riksdagen.
  22. Av en lättare typ än dessa allvarstyngda alster är Hauchs senare skådespel, påverkade av Eugène Scribes historiska dramer: Tycho Brahes Ungdom (1852), Kongens Yndling (1858), Henrik af Navarra, med flera.
  23. Men det finns faktiskt en sak som också en bekymmerslös flanör kanske hajar till inför i stadsbilden: Här och var störs känslan av fridfullhet av stora plakat med allvarstyngda män i uniform och kamouflagemålning ackompanjerade av budskapet att Ukrainas väpnade styrkor behöver förstärkning.
  24. Båda musikstilarna har saker att berätta i sina låtar ; ofta allvarstyngda ting, men balladen sätter hellre ord på känslorna medan bluesen snarare ger en bild av det och lämnar känslo-biten till en själv att känna.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Ossian
  Keltiskt namn med oviss betydelse.
 • Oskar
  Keltiskt namn som betyder gudaspjut.

Mest sökta

föregående vecka

Hur böjs allvarstyngd?

adjektiv
positiv en allvarstyngd
ett allvarstyngt
den|det|de allvarstyngda
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2