/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till antal år

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är fial en synonym till tornspets?

Hur används ordet antal år?

  1. Agneta är tvåbarnsmor och även om hennes grabbar nu nästan är vuxna män, minns hon med fasa hur de blev skrämda från vettet när det trampades på fågelungar i julkalendern för ett antal år sedan.
  2. Som läsaren säkert minns fick jag och ett antal kollegor i uppdrag av regeringen och HSFR (Humanistisk-samhällsvetenskapliga forskningsrådet) för ett antal år sedan att granska Övervakningssverige.
  3. - Man skulle kanske kunna tro att det är ett speciellt maskrosår i år men faktum är att det är en trend sedan ett antal år tillbaka.
  4. - Högst upp är universitetsstudier, antal år man bott här och antal barn.
  5. Det blev sju år i lära hos en konstprofessor, tre år på grafisk skola, två år i målarskola och därutöver ett antal år som medlem i den välkända konstnärsgruppen Stenhusgården i Linköping.
  6. Under ett antal år har Anna-Lisa forskat i stenindustrins historia och varit den självklara samordnaren i två mycket uppskattade bildutställningar om dels de två stora stenbolagen på Ôdden och Lahälla / Löghôlmen, dels ett antal mindre stenfirmor.
  7. Självklart vill vi ha så mycket semester som möjligt med vårt barn men att vi i ett antal år framåt måste se till att en av oss är ledig vecka 28-31 är inte vad vi önskar.
  8. - Det är möjligt att den yngre generationen kanske är lite mer egoistisk, har lite bättre självförtroende än vad man hade för ett antal år sedan.
  9. Att våldtäktsmän är aktiva under en period, sedan håller sig lugna ett antal år och därefter återgår till sexualbrott är ett mönster som inte är ovanligt.
  10. Familjeskyddet är en extra försäkring som ger 1-4 prisbasbelopp, beroende på vad du väljer, till familjen under ett valt antal år om du dör före 65 år.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Jennifer
  Engelskt namn som antagligen kommer från det walesiska namnet Guinevere: vit våg.
 • Jenny
  Smekform för det engelska namnet Jane: Herren är nådig. Även en kortform av det engelska namnet Jennifer: vit våg.
 • Besläktade namn: Jennie, Jenni

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2