Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till arbetssyssla

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet arbetssyssla?

 1. Sistnämnda eftersom det var deras huvudsakliga arbetssyssla att mot lön utgöra beridare och manskapsutbildare på heltid vid kavalleriregementena.

  Enligt då gällande regler räknades kavalleriunderofficerare som professionella ryttare, emedan det var deras huvudsakliga arbetssyssla att mot lön utgöra beridare och huvudsakliga manskapsutbildare på heltid vid kavalleriregementena.

  Personligen har jag mitt jobb, som jag kanske inte kan eller vill lämna på grund av lojalitet till arbetssysslan, säger han.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är bleke en bra synonym till ordet lugn?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Inget namn

  Mest sökta