Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till beblanda sig

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet beblanda sig?

 1. Den som inte vill beblanda sig med den måste klart och tydligt se vad som radikalt skiljer honom från den ideologiska världen - det må gälla vilken ideologisk värld som helst, och det är nödvändigt därför att han måste bevara språket, det språk på vilket offret alltjämt kan uttrycka sitt lidande och formulera sina anklagelser.

  För att orka med det massiva varuhuset kan man med jämna mellanrum styrka sig i espressobaren och senare beblanda sig med Londons shoppinggalna invånare i den trendiga restaurangen Funkin ' Feast.

  De som bor här skall inte behöva beblanda sig med populasen.

  Andra skrifter uppmanar rättrogna muslimer som vistas i USA att inte beblanda sig med "otrogna", och att uppföra sig som om de är i fiendeland.

  För 2,9 miljoner rand (2,75 miljoner kronor) slipper Oranias invånare beblanda sig med människor med mörkare hy.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Patrik

  Engelskt namn som kommer från det latinska namnet Patricius vilket betyder förnäm eller adelsman.

  Patricia

  Femininform av det engelska namnet Patrik, som kommer från det latinska namnet Patricius vilket betyder förnäm eller adelsman.