/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till begå brott mot

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är mobba en synonym till kujonera?

Hur används ordet begå brott mot?

  1. Personalen erkänner att den dagligen tvingas begå brott mot hälso- och sjukvårdslagen.
  2. Säpo får registrera dig om polisen tror att du redan har begått brott eller i framtiden kommer att begå brott mot rikets säkerhet eller göra dig skyldig till terrorism.
  3. Dels som vägledande för andra domstolar, dels som skrämskott för den som överväger att begå brott mot upphovsrätten (lägst böter, max två års fängelse som lagen ser ut i dag, eventuellt skadestånd tillkommer).
  4. Den typ av uppgifter som ska kunna lämnas vidare till Säpo kan exempelvis gälla hur patienten sköter sin medicinering, permissionsplaner eller om patienten uttalat hat och planer på att begå brott mot kungahuset eller statsledningen.
  5. Även högermilisen, som enligt officiella uppgifter avväpnats de senaste åren, fortsätter att begå brott mot civilbefolkningen i Colombia, om än i mycket lägre grad.
  6. Den 22-åriga kvinnan från provinsen Kurdistan hade anklagats för "olaglig sammankomst i syfte att begå brott mot den nationella säkerheten", säger hennes advokat i telefon till Reuters.
  7. Det riktar sig emot den nuvarande högerregimens idé om Israel som en etnokrati med koloniala besittningar och en apartheidlagstiftning som öppet ska kunna begå brott mot folkrätten.
  8. – Samhället måste markera allvaret i att begå brott mot poliser.
  9. Att begå brott mot naturen måste kosta och ska bestraffas.
  10. Enligt lagen kan polisen beslagta egendom från en person som anklagas för att ” begå brott mot regeringen ”.
  11. Ditt barn kan inte bara bli utsatt på nätet utan även utsätta andra, alltså begå brott mot andra.
  12. Att ha sex med en person som inte uppnått sexuell myndighetsålder är att begå brott mot sexualbrottslagstiftningen.
  13. Anledningen är enligt åklagaren att mannens syfte med att hålla kvinnan inspärrad ska ha varit att begå brott mot henne.
  14. De sju personerna misstänks ingå i ett större nätverk som har kommit till Sverige för att begå brott mot äldre.
  15. Embargot ska gälla till dess man kan garantera att vapen och ammunition inte används för att begå brott mot internationell rätt.
  16. Han varnar för att alla som gör sig skyldiga till att beordra eller begå brott mot mänskliga rättigheter kommer att hållas personligen ansvariga.
  17. Det kan handla om hur de sköter sin medicinering eller om de uttalat hat och planer på att begå brott mot kungahuset eller statsledningen.
  18. I det första mejlet ska han ha skrivit att han skulle begå brott mot henne och förstärkt hotet med anspelning på sitt våldskapital, enligt stämningsansökan.
  19. Detta eftersom Sundsvalls tingsrätt ansåg att det fanns risk för att hon skulle ” begå brott mot, förfölja eller på annat sätt allvarligt trakassera ” den gamle mannen.
  20. Kinesisktillverkad ammunition och flygplan från Ryssland används för att begå brott mot mänskliga rättigheter i Sudans krigshärjade Darfur-region, skriver Amnesty International i en ny rapport.
  21. Medlemmar i Svarta pantrarna som bar omkring på gevär och hagelgevär började patrullera områden där polisen i Oakland sas begå brott mot den svarta befolkningen.
  22. De har också varit belagda med kontaktförbud med motiveringen att det fanns risk för att de ” kommer att begå brott mot, förfölja eller på annat sätt allvarligt trakassera ” mannen.
  23. Åklagaren skriver i sitt beslut om kontaktförbud att det på grund av särskilda omständigheter finns risk för att Möller ” kommer att begå brott mot, förfölja eller på annat sätt allvarligt trakassera ” Rajabi.
  24. Amnesty menar att Israel har använt fosforbomber och andra vapen från USA för att begå brott mot människorätts-lagar och att Hamas har skickat raketer med utländska komponenter mot civila områden i Israel.
  25. De tidigare fällande domarna bygger på att det så kallade Huvudvittnet ska ha gett en trovärdig historia om hur han har försökt att avstyra Kaj Linna från att begå brott mot bröderna i Kalamark.
  26. Då ansåg åklagarmyndigheten att det fanns risk för att mannen skulle begå brott mot, förfölja eller på annat sätt allvarligt trakassera kvinnan, och att det var fråga om grov kvinnofridskränkning med våld och hot.
  27. Hovrätten är övertygad om att 26-åringen var ute efter att begå brott mot mannen som bor på adressen i Järfälla, men menar att det inte är bevisat att 26-åringen skulle skada eller döda honom.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Mikael
  Hebreiskt namn: Vem är som Gud? Namnet på en av ärkeänglarna i den kristna kyrkan.
 • Mikaela
  Femininform av det hebreiska namnet Mikael: Vem är som Gud?
 • Besläktade namn: Michel, Mickel, Miguel, Mike, Mikko, Michelle

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2