/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till behandla sämre

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet behandla sämre?

  1. – Vi behandlas sämre än boskap, säger Maria Karelius i Lima.
  2. Men Dilan tycks inte vara ensam om att behandlas sämre för att hon är barn.
  3. En ny stor studie visar också att kvinnor med symtom på hjärtsjukdomar behandlas sämre än män.
  4. En anställd får inte behandlas sämre för att man är med i en fackförening.
  5. ” Vi vill skapa ordning och reda i bemanningsbranschen och se till att den inhyrda personalen inte behandlas sämre.
  6. Där finns en rädsla för att muslimer i Sverige ska behandlas sämre som en följd av terrordåden i Paris.
  7. Hon har inte dragit sig för att kritisera polisen för korruption och hon erkänner att svarta behandlas sämre i rättsväsendet än vita.
  8. -Personer med invandrarbakgrund anmäls oftare, åtalas oftare, fälls oftare, får strängare straff och behandlas sämre inom kriminalvården, skriver Diesen på Dagens Nyheters debattsida.
  9. Enligt lagen föreligger diskriminering om någon?missgynnas genom att behandlas sämre än någon annan... i en jämförbar situation, om missgynnandet har samband med?
  10. Breivik menade också att norsk och nordisk urbefolkning behandlas sämre än urbefolkning i andra länder och tog upp Bolivia och Tibet som exempel.
  11. Medborgarskapsregeln innebär att en medborgare i en främmande stat inte får behandlas sämre skattemässigt än medborgare i den egna staten.
  12. Unionisterna är oroade över att Nordirland ska skäras av från resten av Storbritannien och behandlas sämre, när en ny sjögräns dras mellan Nordirland och Storbritannien.
  13. -Personer med invandrarbakgrund anmäls oftare, åtalas oftare, fälls oftare, får strängare straff och behandlas sämre inom kriminalvården, skrev Christian Diesen, professor i straffrätt, på Dagens Nyheters debattsida.
  14. Försäkringskassan drog 64 kronor per dag på redan skattade pengar och pensionärer ska inte behandlas sämre än andra, som inte behöver betala för sitt uppehälle som frihetsberövade, säger JK.
  15. Diskriminering av personer med funktionsnedsättning innebär att en person med funktionsnedsättning behandlas sämre än en person utan funktionsnedsättning behandlas eller skulle ha behandlats i samma situation.
  16. Diskriminering kan finnas på strukturell nivå, genom att en stat har olika lagar för olika grupper eller genom att samhällsnormen innebär att vissa grupper behandlas sämre.
  17. Diskriminering av transpersoner är när människor som är transpersoner, till exempel transvestiter eller transsexuella, behandlas sämre än andra människor enbart på grund av sin könsidentitet eller sitt könsuttryck.
  18. När män och kvinnor på det individuella planet behandlas sämre än det motsatta könet beror det ofta på uppfattningar om hur män och kvinnor är eller bör bete sig rent socialt.
  19. ” De uppgifter som har framkommit i medierapporteringen om att kunder behandlas sämre än andra av skäl som kan ha samband med deras etniska tillhörighet, gör att vi bedömer att det finns skäl för DO att få företagets syn på uppgifterna ”, säger diskrimineringsombudsmannen Lars Arrhenius i ett pressmeddelande.
  20. Dayan, som är programledare för Channel 2 TV:s grävande program, ” Uvda ” (som betyder fakta), intervjuade Netanyahus före detta rådgivare och andra som hävdar att han sparkade dem eller behandlade sämre för att de inte visade lojalitet mot honom och sin fru.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Barbro
  Svensk variant av det grekiska namnet Barbara: främling eller icke-grekisk kvinna.
 • Barbara
  Grekiskt namn som betyder främling eller icke-grekisk kvinna.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2