/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

beslagsprotokoll är sammansatt av

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är jolm en synonym till lank?

Hur används ordet beslagsprotokoll?

  1. Inte heller har polisen överlämnat några beslagsprotokoll.
  2. Som bevisning har åklagaren bland annat fotografier på smyckena och beslagsprotokoll.
  3. Som bevisning har åklagaren bland annat fotografier, beslagsprotokoll och en fingeravtrycksundersökning.
  4. En vecka senare gjordes en polisanmälan om stöld och ett beslagsprotokoll upprättades.
  5. Men istället för att skriva ett beslagsprotokoll ska polisen ha kastat beslaget i Kalixälven.
  6. Anmälarna skriver de inte fått något beslagsprotokoll, och därmed inte heller kunnat överklaga beslaget.
  7. Som bevis mot artisten har åklagaren visat polisens beslagsprotokoll, analysresultat och slutsvaret på den rättskemiska undersökningen.
  8. Den polis i Malmö, som i ett beslagsprotokoll i en mordutredning ljög om upphittade cigarettfimpar, slipper disciplinstraff.
  9. Av såväl polisanmälan och beslagsprotokoll framgår att polisen hade klart för sig att det var två stycken kollekthåvar i lådan.
  10. Det var när de skulle räknas för att man skulle skriva ett beslagsprotokoll som polisen av oaktsamhet eller medvetet slängde tabletterna.
  11. Bevisningsunderlaget består bland annat av förhör med en person som tidigare köpt alkoholhaltig dryck av de åtalade, beslagsprotokoll, kvitton och fotografier.
  12. Enligt åtalet ljög polisen när han i ett beslagsprotokoll skrev att han själv tog två cigarettfimpar i beslag på en viss plats.
  13. I åklagarens bevisning ingår förhör med de misstänkta samt beslagsprotokoll från en av de misstänktas bil, samt från ett par av de misstänktas bostäder.
  14. Som bevis lägger åklagaren fram tre vittnesförhör samt fotografier och beslagsprotokoll från en husrannsakan där de stulna byxorna hittades i en lägenhet som de misstänkta gärningsmännen befunnit sig i under kvällen.
  15. Rikspolisstyrelsen har undersökt om vakthavande befälet begick tjänstefel när han underlät att upprätta ett beslagsprotokoll och en anmälan om narkotikabrott, samt när han slängde bort den misstänkta narkotikan istället för att skicka den på analys.
  16. Men rörpärmarna ligger ändå i någon slags ordning, och när specialåklagare Jakob Buch-Jepsen lastar sin svarta rullväska med förhörsutskrifter, obduktionsresultat och beslagsprotokoll – och annat som kan behövas på rättsmöten – vill han alltid vara fullständigt förberedd.
  17. Mannen har förnekat brottet, men efter att ha sett övervakningsfilmer från butiken, beslagsprotokoll, förhör och uppgifter om butiksförsäljningen av oxfilé den aktuella dagen, dömer tingsrätten mannen för stöld i samförstånd med grannen som ännu inte kunnat delges stämning.
  18. Men i beslagsprotokollet skrev polisen att han hittat och säkrat fimparna.
  19. Av beslagsprotokollet framgår att vapnet och ammunitionen låg i samma påse.
  20. När pengarna senare skulle sättas in på bank saknades en del av den summa som fanns angiven i beslagsprotokollet.
  21. Av beslagsprotokollet framgår det att polisen funnit snusdosor utmed hela flyktvägen, och det rör sig om ett värde av 50 000 kronor.
  22. Efter samtalet med DN tog Haraldsson kontakt med kolleger i Malmö och därefter fick han beslagsprotokollet som överlämnades till åklagaren i Barbro Jönsson-målet.
  23. Polisen i Trollhättan ska inte ha känt till detta utan tog efter ett samtal med Dagens Nyheter kontakt med kollegor i Malmö för att få beslagsprotokollet.
  24. Förutom att slå till mot medlemmens garage, gjorde polisen också en husrannsakan i klubbhuset och i beslagsprotokollet saknas enligt klubben 3.000 kronor i kontanter som fanns i två kassaskåp.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Hur böjs beslagsprotokoll?

substantiv
singular plural
obestämd form bestämd form obestämd form bestämd form
nominativ ett beslagsprotokoll beslagsprotokollet beslagsprotokoll beslagsprotokollen
genitiv ett beslagsprotokolls beslagsprotokollets beslagsprotokolls beslagsprotokollens
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.

Dagens namnsdag 2022-06-27

 • Selma
  Keltiskt namn, ursprungligen ett ortsnamn, med betydelsen vacker utsikt.
 • Fingal
  Keltiskt namn med betydelsen ljus främling.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2