Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Visar resultat för bestyrkande, menade du bestyrka?

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet bestyrkande?

 1. Sveriges finansanalytiker har i ett antal år rekommenderat börsbolagen att rapportera enligt redovisningsformatet Global Reporting Initiative och rekommenderat oberoende bestyrkande av detta beslutsunderlag.

  Man har honom att tacka även för ett experimentellt bestyrkande av Ohms lag.

  När en handling försetts med apostillestämpeln är den undantagen från varje form av bestyrkande, det vill säga normalt krävs inget ytterligare godkännande från utländsk ambassad.

  zu urkund) eller bestyrkande av en sak utfärdad skrift, till exempel kungligt brev, fördrag, domstolsutslag, grundläggande handling för ett bolag eller inrättning(" stiftelseurkund"), kontrakt, gåvobrev, testamente ; i allmänhet källskrift.

  Notariat är en sammanfattning av de personer, notarier, som enligt lagstiftningen i vissa länder är auktoriserade av staten för övervarande eller företagande av akter av rättslig betydelse, särskilt för upprättande och bestyrkande av handlingar (urkunder) angående avtal mellan enskilda personer.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Aina

  Finskt namn som betyder den enda.

  Aino

  Finskt namn som betyder den enda.

  Besläktade namn: Aini

  Mest sökta