Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till betryggad

Visar resultat för betryggad, menade du betrygga?

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet betryggad?

 1. Trots att alla är recensenter nuförtiden känner hon sig helt betryggad om att hennes jobb inte håller på att gå ur tiden.

  Om detta nummer vore svårt att luska rätt på skulle den enskilde vara betryggad att uppgifter om en inte kan spridas hur som helst.

  Tommy Grapenholm är stolt över sina elever och känner sig betryggad att sändningen ska bli lyckad.

  Får vi ytterligare nederbörd i stora mängder, att det här mönstret fortsätter i några månader, så kan vi räkna med en betryggad situation även i de stora grundvattenmagasinen.

  För att tillförsäkra sitt verk en betryggad framtid uppmanade de vidare stiftelsens beskyddare och vänner, bland vilka särskilt kan nämnas prinsessan Eugénie, att omhänderta dess angelägenheter.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Elias

  Hebreiskt namn som betyder Jahve är Gud.

  Elis

  Svensk kortform av det hebreiska namnet Elias: Jahve är Gud.

  Besläktade namn: Ellis