Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till brusande vatten

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet brusande vatten?

 1. Här står också den visuella aspekten på ett litet irriterande sätt i fokus, till exempel när händerna korsas eller när handrörelserna forsar som ett brusande vatten över klaviaturen.

  Tynn är ett kvinnonamn med fornnordiskt ursprung, med betydelsen brusande vatten eller älv.

  Upplevelserna som följer intagande av denna starkt hallucinogena drog varierar en aning, men rör sig ändock kring ungefär samma grundteman såsom uppfattningen att den vanliga världen styrs av andevärlden, känslan av att lämna kroppen, ljud av brusande vatten och otydliga linjer och former i betraktandet av omgivningen.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Urban

  Latinskt namn med betydelsen artig, belevad eller stadsbo.

  Mest sökta