Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till de breda lagren

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet de breda lagren?

 1. Har konserthuschefen alldeles glömt bort att de breda lagren i Tynnered, Biskopsgården, Gunnared och boende i and-ra stadsdelar som inte har Götaplatsen under ögonen vardagsvis inte ser en sådan satsning som den viktigaste?

  De flesta folken utanför västvärlden styrs antingen av galna diktatorer eller av korrupta politiker, som inte har varit särskilt intresserade av att skapa välstånd för de breda lagren av befolkningen.

  Av de breda lagren betraktades det som ett frihetsberövande.

  Hans styrka är att kunna tala till de breda lagren på ett språk som Ecuadors traditionella politiker varit sorgligt lite förfarna i.

  Den har föregåtts av arbetsgrupper och rådslag, allt för att få de breda lagren inom socialdemokratin att omfamna tillväxten.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Valdemar

  Nordisk variant av det ryska namnet Vladimir: världens herre.

  Volmar

  Lågtysk form av det nordiska namnet Valdemar, som kommer från det ryska namnet Vladimir: världens herre.

  Besläktade namn: Valde, Valle, Vladimir, Volmer