Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet doftsätta?

 1. Genom att doftsätta verket ger hon dessutom sitt bidrag en ytterligare dimension och det utstrålar därmed en dubbel sinnlighet som är helt och hållet unik och nyskapande i utställningssammanhang.

  Inom handeln och i hotell-och restaurangnäringen har det blivit populärt att doftsätta inomhusluften för att öka försäljningen och kundernas trivsel.

  – Köpcentrum använder sig av parfymmaskiner för att doftsätta anläggningarna för att det ska lukta gott och uppmuntra till att handla mycket, säger han.

  Det går att göra jättebra lösningar som gör att de doftöverkänsliga har tillträde till en handelsplats genom att inte doftsätta alla entréerna, säger Margareta Andersson.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Inget namn

  Mest sökta