Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet dra ifrån?

 1. Värmlänningarna drog ifrån och till skillnad mot tidigare behöll man spelet och fortsatte att dra ifrån i poängprotokollet.

  Det faktum att granskningsrapporten läckt ut i förväg har i praktiken gjort det omöjligt för revisorerna att lägga till eller dra ifrån något i kritiken i de ursprungliga utkasten.

  - Jag tog kommandot tidigt, jag försökte dra ifrån och hålla ledningen och den taktiken lyckades.

  Ännu har ingen demokratisk presidentkandidat lyckats dra ifrån klungan.

  Allt intresse koncentreras därför till stater där det kan gå hur som helst.I två av de viktigaste delstaterna Pennsylvania och Ohio verkar Kerry dra ifrån och det är fortfarande jämnt i Florida.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Eskil

  Nordiskt namn som är sammansatt av betydelseelementen gud och kittel (hjälm).

  Besläktade namn: Esko

  Mest sökta