/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till dra sig

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är glamma en synonym till väsnas?

Hur används ordet dra sig?

  1. - Varför, frågade Assad då, skall Irak dra sig tillbaka från Kuwait när ingen tvingar Israel att dra sig tillbaka från syriska Golan, trots ett antal FN-resolutioner som uppmanar till det.
  2. På frågan om USA tänker dra sig ur protokollet blev svaret att det inte fanns något att dra sig ur eftersom protokollet inte har trätt i kraft.
  3. Bolaget vacklar och vill dra sig sig ur kompanjonskapet med Karlsten, som dittills gett mager utdelning.
  4. Men samtidigt frågar sig många rebeller varför ska de dra sig tillbaka när de är så nära att ta över huvudstaden och göra sig av med presidenten.
  5. Gephardt, som är en veteran i demokratisk politik, beslutade sig efter förlusten att dra sig ur presidentvalet.
  6. Han beblandar sig ogärna med andra Londongangstrar och han känner sig trygg, redo att dra sig tillbaka med en miljon pund på banken.
  7. Den övre delen ska dra sig samman och trycka barnet nedåt samtidigt som den nedre delen ska vidga sig, dra sig tillbaka och gradvis släppa fram barnet.
  8. Han beskriver dem som vildsvin i den musikdramatiska grytan; ambitionen är att böka omkring i operans traditionstyngda marker, hitta nya stigar, utforska impulser och inte dra sig för att lägga till eller dra ifrån.
  9. Att dra sig för att komma i väg till gymmet första gången eller att ibland känna sig osäker i vissa sociala situationer är alltså inget att oroa sig över.
  10. Anledningen har varit signalerna som styr motorn, som i sin tur styr när kulan ska sega sig upp och sedan dra sig ner.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Malte
  Danskt namn med oviss betydelse.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2