Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet intressera sig för?

 1. - Det första som slår en när man börjar intressera sig för de här sporterna är att starten betyder allt.

  - Sedan har det blivit något negativt över att intressera sig för det kollektivas väl och ve och partierna beskylls för att ha fel teknik.

  - Det är mycket sällan som det uppstår någon kärlek vid första ögonblicket mellan ungdomar som nyss börjat intressera sig för politik och något parti, säger han.

  - I och med att allt fler börjar intressera sig för aktier och fonder och många bildar egna företag så ställs också fler frågor kring deklarationen.

  - De måste intressera sig för vad deras barn gör.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Inget namn

  Mest sökta