/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till kraft att räkna med

Diskussioner i vårt forum

Nyordlistan 2021 - vilka ord saknas?

Ställ din egen fråga

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är kuse en synonym till toto?

Hur används ordet kraft att räkna med?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Valet blev något av ett genombrott för de gröna, som med sju procent och 13 mandat fortsättningsvis blir en mer framträdande kraft att räkna med i österrikisk politik.
  2. Kärlek - politisk kraft att räkna med Anna G Jónasdóttir är kvinnan bakom begreppet kärlekskraft
  3. Målet är att bygga vidare på en allmänpolitisk plattform och att bli en kraft att räkna med i de allmänna valen i maj 2005 och, inte minst, i folkomröstningen nästa höst om EU:s konstitution.
  4. Nu gäller det bara att behålla den här glädjen, och att samla på sig fler bra låtar, så kan Peshi vara en kraft att räkna med både på Sveriges scener och i utlandet lång tid framöver.
  5. Mycket har redan åstadkommits under ASEM:s första tio år, men ännu återstår mycket att göra för att partnerskapet mellan Asien och Europa skall bli en kraft att räkna med när det gäller att möta de globala utmaningarna.
  6. Men även om nationalismen fortfarande är en kraft att räkna med i serbisk politik, vill en klar majoritet av befolkningen ha ett närmare samarbete med EU.
  7. Med en sådan i ryggen kunde småfolket driva alla rättsprocesser de önskar – och dessutom bli en kraft att räkna med i irländska folkomröstningar om gamla och nya EU-fördrag.
  8. Om man vill att EU ska bli en global feministisk kraft att räkna med måste man tro på EU och våga ge unionen konkreta verktyg att föra kampen med.
  9. Deras andlige ledare, schejk Yusuf al-Qaradawi, var huvudtalaren som entusiasmerade folkmassan – i vilken bröderna var i majoritet för första gången och därmed visade att politisk islam är en kraft att räkna med i det nya Egypten.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Premium
Annonsfritt|Stort engelskt lexikon|Korsord