/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till lägga ut texten

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet lägga ut texten?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Det ordet är oftast för vackert och för stort för vad som utspelar sig när författare ombeds lägga ut texten om sig själva och sina projekt.
  2. Alla andra internationella journalister är utestängda och är bara välkomna om presidenten beslutar sig för en internationell presskonferens eller låter sina talesmän lägga ut texten för hela journalistkåren.
  3. De sidorna kom till sin rätt i tv 4:s utfrågning på tisdagskvällen, där Olofsson inför lätt förstummade utfrågare kunde lägga ut texten om bland annat en ny entreprenörsanda i Sverige.
  4. Det är möjligt att Lucretius är en filosof man kan hänvisa till utan att lägga ut texten alltför mycket, men Hegel är det inte.
  5. Det är onekligen en smula märkligt att höra "George" entusiastiskt lägga ut texten om fred och samförstånd och ömsesidig respekt.
  6. Att lägga ut texten för sina medborgare i en intervju i presidentpalatsets trädgård under nationaldagen är en fransk tradition.
  7. Hallbergs frågor uppskattades Företagarna kring småborden hade nog gärna hört s-ledaren lägga ut texten om vad s i Göteborg egentligen vill med förslaget nyligen om att Göteborg ska folkomrösta om trängselavgift på valdagen 17 september.
  8. Däremot hade han ingenting emot att lägga ut texten om det som händer på fotbollsplanen.
  9. Han var inte pigg på att lägga ut texten om vad han ansåg om bevisningen som presenterats mot hans klient.
  10. Just som Mörten börjat lägga ut texten om könssjukdomar och manlig vänskap stövlar Greven och hans vän Christoffer in i hallen med två dammiga flaskor ur slottets vinkällare.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2