/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till starkt övertygad

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet starkt övertygad?

  1. Den som försvarar det kan ju inte ha något att invända mot att den motorvägsbyggare som får nej till sitt bygge, men är starkt övertygad om att motorvägen ändå behövs, ger sig ut och börjar såga ner träd på eget bevåg.
  2. Och även om nu euron definitivt ersätter francen om ett år, är han starkt övertygad om att han så småningom får rätt.
  3. Polisen är starkt övertygad om att bränderna är anlagda.
  4. Han verkar starkt övertygad om att det är Härnösands tur nästa gång.
  5. Jag som förbundsordförande i Halland är oerhört starkt övertygad om att vi driver rätt linje, säger han.
  6. Hon beskrivs som en starkt övertygad reaktionär rojalist och kallades av kungabarnen Madame Severe (Fru Sträng).
  7. Mill var också starkt övertygad om att en reformerad enskild äganderätt skulle vara mycket bättre än varje slags socialism.
  8. Häusser var starkt övertygad om den historiska vetenskapens uppgift att medverka till lösningar på samtidens frågor och gav sig därför in i det publicistiska och parlamentariska livet.
  9. De danska spelarna har agerat ansvarsfullt genom hela förhandlingen och Fifpro är starkt övertygad om att deras erbjudande om att tillfälligt förlänga sitt gamla avtal skulle ligga i allas intressen ”, skriver internationella spelarfacket på sin webbplats.
  10. På sent 1960-tal var man starkt övertygad om att visuella cortex var hierarkiskt organiserat, visuella intryck tog alltså avstamp i area 17 för att fortsätta till area 18 och senare area 19.
  11. År 1810 erhöll han två lärarbefattningar i Berlin och grundade vid denna stad, på Hasenheide, 1811 Tysklands första turnanstalt, starkt övertygad om gymnastikens betydelse för ungdomens härdande och som ett medel för den tyska nationens återupprättande och enhet.
  12. Mayers öde att möta häftigt motstånd och kompakt liknöjdhet, då han sökte framföra sin sats, om vars stora betydelse han var starkt övertygad, är en ganska vanlig företeelse -även Coldings och Helmholtz grundläggande arbeten i fråga om värmens likvärdighet med arbete blev ej publicerade i de tidskrifter, till vilka de först inlämnades.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt