/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till tillbringa sin tid

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är finns överallt en synonym till ubikvitär?

Hur används ordet tillbringa sin tid?

  1. Han fick jobb som informator och kom att under ett par år tillbringa sin tid vid Gullmaren som lärare för två familjer Belfrage.
  2. Okej, den som väljer att tillbringa sin tid på bargatan Ofandiou får kanske bara uppleva rus, dunder och bakfylla - men ett gott råd är att över huvud taget inte gå hit.
  3. Och i stället för snitsiga producenter och dyra studiohyror valde bandet att tillbringa sin tid i en nedlagd skolbyggnad i Åträsk, mitt i de västerbottniska skogarna.
  4. Att tillbringa sin tid med att resa runt hela världen i jakt på den häftigaste klättringen i de vackraste bergen gör att det lätt kan bli lite tråkigt på hemmaplan.
  5. I början vill inte Johnny att Baby ska tillbringa sin tid där.
  6. Först i slutet av juni vet eleverna var de kan tillbringa sin tid i gymnasiet.
  7. Här kommer besättningen att tillbringa sin tid under resan till Mars, som kommer att ta cirka 7 månader.
  8. Och fortsätter tågen gå lika glest den här vintern som den tidigare kanske en och annan kan tillbringa sin tid där.
  9. De tänker tillbringa sin tid tillsammans med deras vän Professor Kalkyl som har en villa ute på landet i Syldavien.
  10. Det innebär att hon, om domen står fast, får tillbringa sin tid bakom lås och bom fram till det år hon fyller 76.
  11. Kung Ludvig XIV av Frankrike tyckte så mycket om att tillbringa sin tid här att han lät inreda ett sovrum åt sig.
  12. Mamman, Maria Kyle, är en avlägsen förälder som föredrar att tillbringa sin tid med katter, och begår självmord när Selina är mycket ung.
  13. Befolkningen i spelet utför sina sysslor och lever som normalt under årstiderna, så man kan tillbringa sin tid att bara experimentera och spatsera omkring.
  14. Man såg också att även de möss som valde att tillbringa sin tid i den varmare omgivningen byggde bon, trots att det inte behövdes för att hålla temperaturen.
  15. Kock-Petersen var bara hälsominister i 20 månader, fram till 1989, då hon avgick för att kunna tillbringa sin tid med sina två små barn.
  16. När de är på land och inte har så mycket att göra, brukar medlemmarna tillbringa sin tid vid " The Yellow Flag", en bar som ligger i den fiktiva staden " Roanapur".
  17. Han har vänt sin släkt ryggen, som består av sin bror Joseph (Mark Wahlberg) och fadern Burt (Robert Duvall) för att tillbringa sin tid mer med sin flickvän Amada (Eva Mendes).
  18. Danielson och Larsson kommer, som resten av ligans spelare, tränare och övriga personal, de kommande månaderna att bo och leva under kontrollerade former – och endast tillbringa sin tid på sitt hotell förutom när de spelar match eller tränar.
  19. Noel har också fått kritik av tabloidtidningar som publicerat bilder på honom och hans fru under en pågående semester tillsammans med texter kritiska till att han väljer att tillbringa sin tid på en båt istället för att dyka upp på Grandes konsert.
  20. Marie-Antoinette ogillade den strikta rangbundna etiketten i Versailles och föredrog därför att tillbringa sin tid i Petit Trianon, ett litet lustslott i palatsparken som hon fått i gåva av sin make vid tronbestigningen, där hon endast umgicks med en exklusiv krets av nära vänner.
  21. Han tillbringade sin tid med jordbruk, poesi och vin.
  22. Han tillbringade sin tid i exil i San Sebastián i Spanien.
  23. Han tillbringade sin tid på olika klubbar, där han var medlem.
  24. Han tillbringade sin tid med att skriva böcker främst om flygning.
  25. Amsterdam blev för henne den plats där hon helst tillbringade sin tid.
  26. Scenkonstnärernas förändrade levnadsstandard hade gjort att många tillbringade sin tid som pensionärer hemma.
  27. Higaonna tillbringade sin tid med att studera för olika lärare i kinesiska kampsporter.
  28. Hypotesen säger att människans förfäder under en tidsperiod tillbringade sin tid i en delvis vattenmiljö.
  29. 1903 och 1907 reste Marc till Frankrike, och tillbringade sin tid i synnerhet i Paris.
  30. Lovisa Ulrika tillbringade sin tid ensam med sitt och Sofia Albertinas hov på Fredrikshof och Svartsjö slott.
  31. Många använde InterRail-kortet för att ta sig till Spanien eller Grekland och tillbringade sin tid där.
  32. Trots sin faders bakgrund inom musiken undvek LaMontagne det och tillbringade sin tid genom att läsa fantasy i skogen.
  33. Efter en olyckshändelse lät han andra samla åt sig och tillbringade sin tid med att klassificera, studera och skriva.
  34. Hon kvarblev vid hovet hos Kristina med sina syskon även efter moderns död 1638, medan fadern tillbringade sin tid på Stegeborg.
  35. Hans fans var lyckliga att Gentleman tillbringade sin tid med att turnera världen runt och spelade för en allt större publik.
  36. Potters föräldrar levde på arv ; fadern, som var utbildad advokat, praktiserade inte yrket utan tillbringade sin tid på herrklubben, medan modern avlade sociala visiter.
  37. Carl Theodor Malm var en djupt religiös person, som hellre tillbringade sin tid med andra kristna människor än med andra personer ur stadens ledande skikt.
  38. Den franske författaren Honoré de Balzac tillbringade sin tid på slottet mellan 1830 och 1837, då han skrev några av sina verk i serien La Comédie Humaine.
  39. Efter krigsåret drog han sig tillbaka och tillbringade sin tid med att be till år 1720 då han fick en vision som skulle resultera i grundandet av passionisterna.
  40. Parets relation var olycklig men lugn -de hade båda förhållanden på var sitt håll och levde i realiteten skilda liv ; Anton tillbringade sin tid i villan Giardinetto och Marie i paviljongen Mon Desert.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-13

 • Kaj
  Mansnamn med danskt ursprung. Även kvinnonamn som är en kortform av Kajsa: ren eller kysk.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt