/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till slarvas bort

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet slarvas bort?

  1. Men möjligheterna slarvas bort och det blir aldrig skojigt på allvar.
  2. En skön Katrina and the Waves-inspirerad låt som tyvärr slarvas bort av sångaren Piasek, vars sluddrande i verserna är mer än lovligt störande emellanåt.
  3. De är nämligen inte större än blyertspennor och lever av sådant som blir över alternativt slarvas bort av människorna.
  4. Den egentligen så fantastiska It ' s been hurting all the way with you Joanna slarvas bort och det är inte förrän man börjar fokusera på att faktiskt blåsa skiten ur de där låtarna man har lirat ganska så länge nu som det börjar arta sig.
  5. Jag gillar gitarrexplosionen i slutet av Slow down, men jag tycker den slarvas bort då resten av kompet känns lite för slött.
  6. Alltför viktig för att slarvas bort av Lenor, Lundellar eller Freivaldar på jakt efter billiga poäng eller snabba flyktvägar.
  7. Bra låtar som Din skull och självmordslåten En eftermiddag slarvas bort i nåt som i bästa fall skulle kunna kallas gubbrock.
  8. Brave new world slarvas bort och Ritual noise låter mest förvirrad.
  9. Den finns till en början i Conan men slarvas faktiskt bort på vägen precis som i originalspelet och känslan då är samma som nu, att det slarvas bort helt i onödan.
  10. Ambulanserna kan då jobba direkt med vården i en smidigare organisation med korta beslutsvägar, styrningen blir enklare och återkopplingen kan inte slarvas bort mellan olika aktörer.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-19

 • Magnus
  Latinskt namn som betyder den store.
 • Måns
  Svensk variant av det latinska namnet Magnus: den store.
 • Besläktade namn: Mogens

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt