/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till tillagad mat

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är skredorm en synonym till luskung?

Hur används ordet tillagad mat?

  1. Håll tillagad mat skild från det råa köttet.
  2. Kyl snabbt ned tillagad mat som inte ska ätas med en gång.
  3. Smutsdisk bärs genom köket där maten tillagas, personalen måste gå utomhus i sina kökskläder för att komma till torrförrådet och rå och tillagad mat hanteras på samma arbetsytor.
  4. Dyrt – javisst, men man får god valuta i form av perfekt tillagad mat som är tjusigt upplagd och överallt möts man av mycket trevlig service.
  5. Allt fler institutioner serveras centralt tillagad mat eftersom det anses säkrare.
  6. Tio procent är tillagad mat som blivit över.
  7. tillagad mat är helt säker för ehec?
  8. Det är allmänt accepterat att turister ber om mildare tillagad mat.
  9. Hon förbättrade sina redskap, lärde sig hantera elden och började äta tillagad mat.
  10. Vissa saker är mindre lämpade (såsom tillagad mat) vilket kan dra till sig skadedjur.
  11. Vanligen består den av tillagad mat, av enklare beskaffenhet men ofta lite elegantare serverad än middagen.
  12. Försöket misslyckades dock efter olika personliga konflikter (speciellt om diskussionen om tillagad mat var naturligt nog.
  13. Rena händer och rätt tillagad mat – det är det viktigaste om du vill undvika smittor vid julbordet, säger mikrobiologen Åsa Rosengren.
  14. Från och med den 17 februari kommer det serveras kommunalt tillagad mat på samtliga kommunala skolor, förskolor och äldreboenden i Nyköping.
  15. Byggnaden och köket renoverades 2007 och sortimentet utökades med tillagad mat vilket var förutsättningen för att Ekorren skulle få alkoholtillstånd.
  16. Tyska Delivery Hero, som driver sajter för beställning av tillagad mat och där svenske Niklas Östberg är medgrundare och vd, har köpt konkurrenten Pizza.de.
  17. Men köksmästaren framhåller samtidigt att tillagad mat, som hålls varm länge eller förvaras i kylskåp, efter ett tag tappar mycket av den goda smaken.
  18. Smitta kan ske till följd av intag av felaktigt tillagad mat eller kontaminerat vatten, eller via nära kontakt med infekterade individer.
  19. Därför har Region Skåne under den här veckan utfört mätningar vid lunch och middag där all tillagad mat som inte åts upp av patienter vägdes och registrerades innan den slängdes.
  20. Vi ska nu också börja dela ut frukt två gånger i veckan, för de här människorna får ingen tillagad mat och vi har märkt att vitaminbrist är ett problem, speciellt bland barnen.
  21. – Eftersom vi vet att det blir allt fler äldre i kommunen så behöver vi ta lla chanser att se till att fler har chansen att gå och äta god och tillagad mat, säger Mona Modin Tjulin (S) ordförande i nämnden.
  22. Vid den första inspektionen fann man stor oordning i frysrummet där råa livsmedel blandades med tillagade mat, till exempel staplades ätfärdiga livsmedel direkt på rå fisk.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Osvald
  Engelskt namn som består av betydelseelementen guld och härskare.
 • Evald
  Tyskt namn som består av betydelseelementen lag och härskare: rättsvårdare.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2