/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är hädare en synonym till heretiker?

Hur används ordet ansluta sig?

  1. Brödraskapet har fått ett ultimatum: att senast på lördag ansluta sig till den färdplan militären försöker genomdriva.
  2. Muslimska Brödraskapet har nu att ta ställning till ett ultimatum: Att senast på lördag ansluta sig till militärens färdplan för Egypten.
  3. Den svenska regeringen har sedan länge aviserat att Sverige inte under överskådlig framtid är intresserat av att ansluta sig till bankunionen.
  4. Tänk om han kunde ansluta sig till vår syn på betydelsen av saklighet.
  5. Vi anser att regeringen snarast bör vidta åtgärder för att kunna ansluta sig till protokollet.
  6. Han har deltagit i protesterna på Taksimtorget samt kört över andra AKP:are från den asiatiska sidan som ville ansluta sig till demonstrationerna mot förstörelsen av Geziparken och stadsmiljön.
  7. Google är djupt involverat i ett stort projekt för att på många olika sätt göra det möjligt för fler människor att ansluta sig till internet.
  8. De långsiktiga effekterna av att personer från Sverige väljer att resa utomlands för att ansluta sig till våldsbejakande islamistiska extremistgrupper och att i deras regi delta i träning och strid har av Säkerhetspolisen identifierats som det allvarligaste potentiella hotet mot Sverige.
  9. För närvarande florerar våldsförhärligande bilder och videofilmer på Facebook och på andra internetfora där unga män poserar med förtäckta ansikten och vapen i händerna med uppmaningar till att fler ska ansluta sig till den väpnade kampen.
  10. De länder som väljer att ansluta sig till den godkänner att byråkrater i Bryssel får diktera reglerna för den inhemska ekonomiska politiken.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Asta
  Kortform av det nordiska namnet Astrid som består av betydelseelementen asagud och skön eller älskad: älskad av asagudarna.
 • Astrid
  Nordiskt namn som består av betydelseelementen asagud och skön eller älskad: älskad av asagudarna*.
Besläktade namn: Estrid

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2