Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Är nara en synonym till sammanfoga?

Hur används ordet dra öronen åt sig?

   1. Möjligt är att regeringen också börjat dra öronen åt sig efter den massiva kritiken från i stort sett samtliga oppositionspartier mot utformningen av jordbruksstödet.
   1. Hans frispråkighet fick arrangörer att dra öronen åt sig och han spenderade större delen av sitt liv med att åka runt och uppträda i rökiga lokaler där ingen egentligen visste vem han var.
   1. Det finns därför all anledning att nu dra öronen åt sig när den kinesiska generalkonsuln i Göteborg nyligen på ett flagrant sätt försökte förmå såväl ledningen för Göteborgs närradio som politiker med ansvar för budgetmedel till närradion, att stänga ned falungongrörelsens sändningar.
   1. En annan faktor som får börsplacerarna att dra öronen åt sig är att Nokia spår att vinsten per aktie under det tredje kvartalet kommer att ligga mellan 0,08 och 0,10 euro - en dramatisk försämring både jämfört med andra kvartalets 0,15 euro per aktie och förra årets tredje kvartal då vinsten var 0,17 euro per aktie.
   1. De lär dra öronen åt sig om de får intrycket att Cevian styrs av statliga svenska pensionsfonder som sätter nationella intressen framför ekonomiska.

Mina sökningar

Dagens namnsdag

Bodil

Dansk form av fornnordiska Bothild. Namnet består av betydelseelementen bot (bättring), och hild (strid)..

Boel

En sidoform av danska Bodil som kommer från det fornnordiska Bothild. Namnet består av betydelseelementen bot, bättring, och hild. strid..

Besläktade namn: Bolla, Botilda